M. Janáček 58. (p.)
1:1
(0:1)
16. J. Kolenský (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Při remíze Přerova v Kostomlatech padly oba góly z penalt


Branky


58. M. Janáček (p.) - 16. J. Kolenský (p.)
0

Při remíze 1:1 v zápase Kostomlaty - Přerov se osmdesátka příchozích diváků branky ze hry nedočkala, viděli však dvě poprávu odpískané a zkušeně proměněné penalty a na závěr se mohli pozasmát nad červenou kartou domácího obránce Jiřího Nováka.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jan Kolenský poslal hosty do vedení

Do zápasu vstoupili lépe hosté z Přerova. Prezentovali se aktivní běhavou hrou a neustávajícími útočnými snahami o vstřelení vedoucí branky, každou chvíli byl k vedení rychlý protiútok do semknuté obrany domácích. Tato snaha vydžela hostům čtvrt hodiny, poté získali výhodu pokutového kopu odpískaného po faulu jednoho z obránců Kostomlat. Spravedlivě nařízenou penaltu záložník Jan Kolenský tváří v tvář brankáři Ladislavu Týmovi bezpečně proměnil a mohl se radovat ze zajištění vedení svému celku. Kostomlaty počátek zápasu nezachytily, zaspaly a měly co dohánět, pokud chtěly vyrovnat. Podařilo se jim však převzít iniciativu a dostat soupeře pod tlak. Dokonce překonaly Aleše Galbavého, ale sudí branku tentokrát již poměrně sporně neuznal. Dalšího gólu se již diváci nedočkali a poločas tak skončil vedením hostí 0:1. Domácí samozřejmě mohla mrzet neuznaná branka.

Přerov selhal chabou kondicí

Ve druhém poločase se Přerov zpočátku snažil držet vedení, ale postupně začal fyzicky odcházet a svého soupeře rychlostně nestíhal. Hráči Kostomlat byli vždy u míče první a dostávali se do dobrých příležitostí k vyrovnání. Po faulu v šestnáctce se také dočkali odpískání pokutového kopu, který též proměnili. Jeho exekuci zvládl na jedničku kapitán mužstva, záložník Martin Janáček. Aleš Galbavý tak čisté konto nakonec opravdu neudržel. Sokol Kostomlaty se snažil vstřelit další branku a zápas otočit, ale ačkoliv soupeře jasně převyšoval lepší kombinací a také počtem vytvořených šancí, selhával v koncovce a nepovedlo se mu vstřelit druhou branku.
Mezi klíčové postavy v dresu domácích patřil Kamil Neagu, rodilý technický útočník, který si tentokrát skvěle poradil s pro něj nezvyklou pozicí předstopera.
Utkání skončilo za stavu 1:1 a po jeho konci byl červenou kartou odměněn domácí stoper Jiří Novák po slovech "ty jsi ale čůrák."
Oba týmy mají na čem zapracovat, aby si s dalšími zápasy poradily lépe.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Utkání nám okomentoval domácí trenér: "Soupeř hrál prvních dvacet minut na sympatické brejky. Pak šel do vedení po penaltě, která byla a nám nebyla uznána vyrovnávací branka, což už sporné bylo, každopádně se nevztekám. ve druhé půli jsme definitivně převzali iniciativu, Přerov fyzicky odešel. Když jsme taktéž z oprávněné penalty vyrovnali, snažili jsme se zápas otočit, ale četné šance jsme bohužel neproměňovali a další gól nedali."




Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Šulc ml. [-] , P. Dvořák [-] , P. Janata [-] , J. Novák [-] - M. Janáček [-] - M. Pavlíček [-] (81. M. Zinek [-] ) , M. Zalabák [-] , K. Neagu [-] - J. Bednář [-] (46. M. Večerek [-] ) , T. Jarolím [-]

Sokol Přerov n. Labem
A. Galbavý [-] - T. Galbavý [-] , M. Čurda [-] (65. J. Cílek [-] ) , J. Kadeřávek [-] , F. Skuhravý [-] - A. Neuhausel [-] , R. Veselý [-] (61. L. Skuhravý [-] ) , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (84. L. Milaniak [-] ) - M. Šenkýř [-] (81. J. Jíra [-] ) - L. Palas [-] (46. M. Řehák [-] )

ŽK: 16. P. Dvořák , 83. T. Jarolím , 87. P. Janata - 29. T. Vodička , 85. J. Kadeřávek . ČK: J. Novák .
Hráči zápasu: K. Neagu .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Černý Martin - HOUDEK Tomáš (N), KODEŠ František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.