1:3
(1:1)
22. P. Mareš
62. T. Vlasák (p.)
83. P. Mareš
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Loučeň otočila zápas v Hrubém Jeseníku


Branky


10. P. Kozák - 22. P. Mareš , 62. T. Vlasák (p.) , 83. P. Mareš
0

Stejně jako musela první Kostelní Lhota otáčet svůj vítězný zápas v Opočnicích, nezačala zrovna nejlépe ani druhá Loučeň, která na malém hřišti Hrubého Jeseníku prohrávala již v desáté minutě. Nakonec však skóre také otočila, zvítězila 1:3 a nadále pokráčuje v závodu o postup, v němž stále prohrává o jediný bod.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se po dosažení vedení stáhli do obrany

Zápas se hrál na malém hřišti Hrubého Jeseníku za větrného počasí, přičemž první poločas hráli po větru domácí. Nakopávali míče za obranu, s čímž měli favorité z Loučeně překvapivě problémy. V desáté minutě se hostující stopeři nedohodli, kdo odkopne míč, čehož soupeř dokázal využít a v desáté minutě poslal záložník Petr Kozák Hrubý Jeseník do vedení. 
Loučeň nadále vytrvale dobývala semknutou obranu soupeře, což byl nadmíru těžký úkol, jelikož se domácí rozhodli nehrát fotbal a místo toho jen betonovat před vlastní bránou. Snahy o vyrovnání tak zůstávaly dlouho marné, až se nakonec v polovině prvního dějství prosmýkl mezi dvěma obránci technický Pavel Mareš a trefil se přesně na zadní tyč.
První poločas skončil vyrovnaným výsledkem, přičemž měly oba týmy opravdu tak po dvou šancích, nicméně Loučeň předváděla mnohem sympatičtější hru.

Mareš a Vlasák svými góly dovedli Loučeň k vítězství

Do druhé půle vstoupila lépe aktivní Loučeň, Jeseník nebyl zdaleka tak nebezpečný. Hosté si vytvářeli velký tlak, své šance však neproměňovali. Ve velké výhodě se ocitli v 62. minutě, když byla po hře rukou odpískána penalta v jejich prospěch. Tomáš Vlasák ji proměnil, sudí Karel Nehasil však označil pokus za neplatný, jelikož jeden z hráčů Loučeně vběhl do polutového území příliš brzy. Pokus se tak opakoval a Vlasák překonal brankáře Lukáše Puldu i napodruhé, čímž očekávaně otočil zápas. 
Výraznou postavou celého duelu byl v dresu hostí opět Jan Štěpánek, který kvůli neúčasti Lukáše Holuba zaskočil na pozici předstopera, kde vytrvale obíral soupeře o míč, rozehrával akce a mimo jiné byl platný také hecováním spoluhráčů, kteří se houževnatě snažili své vedené nejen udržet, ale ještě navýšit.
To se povedlo na úvod poslední desetiminutovky, kdy se ve vápně po rohovém kopu nejlépe zorientoval Pavel Mareš a přeloboval brankáře.
Loučeň si tak díky své fotbalovosti a vůli odvezla z Hrubého Jeseníku zasloužené tři body a dále v tabulce stíhá Kostelní Lhotu.



Ohlasy k zápasu



FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Za Loučeň nám zápas již tradičně okomentoval trenér: "Hrálo se za větrného počasí a v první půli, kdy hráli po větru domácí, nám dělaly jejich nakopávané balóny nečekaně velké problémy. Poté jsme dostali gól z jakési akce neakce, naštěstí vyrovnal Mareš, který konečně prolomil soupeřův obranný val. Hrubý Jeseník nebyl nebezpečný, jen byl důrazný a nakopával míče. Zvítězili jsme tak zcela zaslouženě otočením v druhém poločase."



Sestavy


Hrubý Jeseník
L. Pulda [-] - M. Lejnar [-] , P. Stránský [-] (25. R. Stránský [-] ) , T. Hurych [-] , V. Pivec [-] (76. J. Jeník [-] ) - D. Pulda [-] , P. Čepička [-] , R. Hurych [-] , P. Kozák [-] - M. Jeník [-] , M. Ott [-]

FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] , L. Krupička [-] , J. Holler [-] , M. Vrabec [-] , J. Bašus [-] (58. F. Bašus [-] ) , J. Šulc [-] , J. Štěpánek [-] , D. Holánek [-] (84. F. Folbrecht [-] ) , T. Prisčák [-] , P. Mareš [-]

ŽK: 63. D. Holánek , 68. J. Šulc .
Hráči zápasu: J. Štěpánek , P. Mareš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Nehasil Karel - MILLER Václav (N), MÄSIARIK Miroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.