0:4
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník Ostré nestačil


Branky


0

Poslednímu Sokolu Lipník se podařilo na jaře bodovat dokonce i s první Kostelní Lhotou a v posledním kole dosáhl na své první vítězství v sezóně. Na tyto výkony se celek pokusil navázat proti silné Ostré B, která jej však porazila o čtyři góly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipník držel remízu celý poločas

Do prvního poločasu vstoupili zkušení hráči Ostré, kteří hrají o ty nejvyšší příčky v tabulce, dle svého zvyku aktivně, ale domácí se nenechali zahanbit. Přes zimu posílené mužstvo dokázalo papírovému favoritovi vzdorovat a dokázalo se držet jeho vysokého tempa. Šance byly k vidění na obou stranách, na té domácí všechny pochytal David Libich a balón nemusel ze sítě lovit ani Radek Lukeš, ačkoliv také čelil několika slušným střeleckým pokusům. Na míči byli více hosté, domácí se však ne a ne unavit. Ke kvalitním výkonům je pososuvala též čtyřicítka diváků, která fandila a cítila, že jejich oblíbenci a přátelé mají na to opět bodovat s týmem z opačného konce tabulky, zatím se toho drželi.
Do kabin šla obě mužstva za bezbrankového stavu, který dělal jistě větší radost fotbalistům Lipníku, pro něž šlo narozdíl od soupeře spíše o zisk než ztrátu. 

Ostrá prokázala svou kvalitu

Ve druhém poločase už selhávala snaha domácích obránců nepouštět hráče soupeře do šancí. Ti si vytvářeli velmi dobré příležitosti k otevření skóre a již pět minut po přestávce se to podařilo Radimu Sedlákovi, který rozjásal své spoluhráče. Po inkasované brance, jak už to tak bývá, prohrávající Lipník otevřel obranu a soustředil se především na útočnou činnost, kterou zakládal především na taktice nečekaných rychlých protiútoků. Během druhé půle takto šel dvakrát sám na brankáře dobře hrající Zdeněk Doležal mladší, který však v těchto tutovkách neuspěl. Naopak na druhé straně se zadařilo Jiřímu Dozorcovi a během osmi minut již vedla Ostrá o čtyři branky, když se prosadili ještě Jan Vojtěch a také Lukáš Dozorec, který nastoupil na hřiště ke konci první půle místo Jana Kostenka.
Ostrá si tak z Lipníku i přes nepříliš příznivý vývoj první půle odvezla tři body za vítězství s čistým kontem.



Ohlasy k zápasu


Sokol Lipník
Zdeněk Doležal st.: Za domácí mužstvo nám zápas okomentoval hráč Zdeněk Doležal starší: "První půli jsme hráli vyrovnaně a statečně a úspěšně vzdorovali kvalitnímu mužstvu. Soupeře jsme nepouštěli do větších šancí, což bohužel nevydrželo ve druhé půli. Po inkasovaném gólu jsme se soustředili na ofenzivní snahy o vyrovnání a pouštěli se do brejků. Šlo o hezký zápas s kvalitním soupeřem, takže nás konečná porážka 0:4 ani tak nemrzí."




Sestavy


Sokol Lipník
D. Libich [-] - J. Tuzar [-] , J. Tax [-] (46. M. Salač [-] ) , D. Kotek [-] , J. Palyza [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , M. Švehla [-] , M. Jokl [-] , Z. Doležal [-] , M. Gregar [-]

Ostrá B
R. Lukeš [-] - L. Doseděl [-] , T. Cabrnoch [-] , L. Vavřík [-] , R. Sedlák [-] , T. Uher [-] (75. D. Zápotocký [-] ) , J. Dozorec [-] (82. O. Levý [-] ) , P. Čáp [-] (66. M. Hradecký [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Kostenko [-] (35. L. Dozorec [-] ) , J. Vojtěch [-]

Hráči zápasu: Z. Doležal - J. Dozorec .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - SALAČ Miloslav (N), JÁSEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.