Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.04.2016 17:00

18.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Přerov zdolal Kovanice i díky dvěma Adamcovým brankám


Branky


0

Předposlední Kovanice nečekalo na přerovském hřišti lehké utkání. První půli sice hosté zvládli vcelku dobře a ve druhé dokonce vyrovnali, nakonec je však od bodového zisku odtřihly především dva zásahy vyhlášeného kanonýra domácích, Jiřího Adamce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vedení domácím zajistil Jan Kolenský

Kovanice hrály s přerovem od prvních minut vyrovnanou partii. Celá stovka diváků mohla vidět nejen litý boj ve středu pole, ale také zajímavé gólové příležitosti. Takové typické tutovky byly k vidění dvě před brankou domácího Milana Valenty i hostujícího Daniela Dvořáka. S efektivitou na tom byli lépe hráči Přerova, jelikož narozdíl od svého soupeře proměnili alespoň jednu z nich a mohli slavit své vedení, když se ve 27. minutě prosadil kapitán Jan Kolenský, dirigent domácí zálohy.
Úvodní branka žádné uklidnění hry nepřinesla, oba týmy se do samého konce první půle snažili vstřelit další a když poločas za stavu 1:0 končil, bylo jasné, že ve druhé půli budou diváci sledovat hodné napínavý a vyrovnaný fotbal. 

Přerov v efektivitě nezklamal

Do druhé půle vstoupili výrazně lépe běhaví hráči z Kovanic, kteří hned ve 49. minutě vyrovnali. Branku vstřelil nejlepší hráč 17. kola Petr Kukla, s nímž jsme v pátek vydali rozhovor. Domácí se však nenechali rozhodit a poprvé si během zápasu vytvořili znatelný tlak, kterým soupeře převyšovali. Ten se tak musel stáhnout do obrany a v 76. minutě inkasoval po individuální chybě ve středu pole, kterou díky rychlému protiútoku a přesné trefě potrestal útočník Jiří Adamec
Hostům již nezbývalo nic jiného než útočit za cenu otevření obrany. Tato snaha vyšla vniveč a byla potrestána dalším Adamcovým gólem, na nějž navázal v 85. minutě záložník Tomáš Vodička. Menší náplastí pro hosty, kteří nehráli špatně, byla aslespoň branka na 4:2, kterou vsítil opět Petr Kukla hrající ve výtečné formě.
Domácí Přerov tak zvítězil 4:2 a je po 18 odehraných kolech na osmém místě. Jiří Adamec se nachází díky svým dvěma zásahům na 7. místě v tabulce střelců se 12 góly, nejlepší Jiří Dozorec jich nastřílel o 5 více.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Za poražený tým nám zápas okomentoval trenér Lukáš Kout: "První půle byla vyrovnaná, bohužel jsme žádnou ze svých dvou loženek neproměnili a soupeř jednu ano. Ve druhém poločase jsme hráli po větru a hned jsme také vyrovnali. Pak nás soupeř do 75. minuty tlačil, dostali jsme gól na 2:1 a poté dva další do již otevřené obrany. Na konci snížil Kukla. Ve vyrovnaném zápase, kde šlo o to, kdo vstřelí gól na 2:1, byl bohužel Přerov šťastnější a nám nezbývá než získat body v dalších utkáních."



Sestavy


Sokol Přerov n. Labem
M. Valenta [-] - L. Skuhravý [-] , M. Forejt [-] , M. Čurda [-] , J. Kadeřávek [-] - R. Veselý [-] , A. Neuhausel [-] , T. Vodička [-] , J. Kolenský [-] (86. A. Galbavý [-] ) - J. Adamec [-] (85. P. Veselý [-] ) , T. Galbavý [-] (46. M. Řehák [-] ) -

FK Kovanice
D. Dvořák [-] - P. Kukla [-] , J. Kunc [-] (60. M. Bureš [-] ) , O. Kubina [-] (89. R. Kopecký [-] ) , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (56. D. Trégl [-] ) , R. Hanuš [-] , M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , T. Černý [-]

ŽK: 69. M. Čurda , 71. J. Adamec , 89. L. Skuhravý - 89. J. Černý , 89. D. Dvořák , 90. R. Kopecký , 90. P. Kukla .
Hráči zápasu: J. Adamec - D. Poklop .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Bekešský Ondřej - NEUHAUSEL Zdeněk (N), ŠTOLA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.