1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Opočnice v Kostomlatech remizovaly


Branky


0

V utkání, u něhož nebylo zdaleka snadné tipovat vítěze, nakonec diváci opracdu viděli remízu. Hosté se sice dostali do vedení brankou Jakuba Potůčka. Ten však ve druhé chvíli chyboval a střídající Petr Janata snadno vyrovnal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jakub Potůček poslal hosty do vedeni

Od prvních minut se zápas odehrával především ve středu pole a oba týmy se mohly chlubit přibližně stejným procentem držení míče i úspěšnosti přihrávek. Diváci dlouho neviděli žásnou vyloženou šanci a brankáři neměli příliš práce. Jako první se uchytila šance Jakuba Potůčka, který se prosadil po více než půlhodině nry, kdy prostřelil domácího gólmana Ladislava Týmu. Hosté tak šli do vedení, které do konce první půle snadno udrželi. V první půli sice nebylo k vidění mnoho krásných akcí či střel, zato hráči nic nevypustili a chodili do všech soubojů naplno.

Střídající Petr Janata se uvedl skvěle

Do druhé půle nastoupili prohrávající domácí v lehce pozměněné sestavě a střídání se brzy vyplatila. Po patnácti minutách druhé půle chyboval střlec úvodní branky zápasu Jakub Potůček, který hloupě ztratil míč a nahrál soupeři na gól. Ten vstřelil právě střídající obránce Petr Janata a ukázal se jako velmi slušný žolík. V závěru utkání se oba týmy snažily svou bojovností strhnout tři body na svou stranu, přesto se diváci další branky nedočkali a museli se spokojit s remízou 1:1, která byla vzhledem k průběhu hry spravedlivým výsledkem.



Ohlasy k zápasu



Opočnice
Dalibor Vaněček: Zápas nám okomentoval člen rady Opočnic: "Šlo o velmi vyrovnané utkání, v němž naše mužstvo tentokrát naplno bojovalo a musím za to kluky pochválit. Celý tým skvěle fungoval, hlavně krajní obránci Zbyněk Mikšovský a Pavel Rychlík. Když budeme takto bojovat i v dalších zápasech, nemusíme se vůbec stydět a můžeme bodovat i proti nejvrchnějším celkům tabulky."



Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - M. Šulc ml. [-] , P. Dvořák [-] , J. Šnajdr [-] , J. Novák [-] - M. Večerek [-] (46. P. Janata [-] ) , M. Janáček [-] , T. Jarolím [-] , Š. Kořán [-] (75. L. Klosovský [-] ) - K. Neagu [-] , M. Pavlíček [-] (82. M. Pařízek [-] )

Opočnice
V. Košvanec [-] - V. Strejček [-] , J. Rychlík [-] , M. Grolmus [-] (75. A. Pivný [-] ) , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , J. Jambor [-] , Z. Mikšovský [-] , Z. Holubička [-] , P. Rychlík [-] , M. Strejček [-] (85. j. Košvanec [-] )

ŽK: 21. P. Dvořák - 36. Z. Mikšovský , 58. V. Strejček .
Hráči zápasu: P. Rychlík , Z. Mikšovský , J. Potůček .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - HOUDEK Tomáš (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.