Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lipník má první bod, v Kostomlatech uhrál remízu


0

Po podzimní fázi sezóny beznadějně poslední Lipník nepředvádí na jaře vůbec špatné výkony. První dva zápasy prohrál rozdílem jedné branky a tak se zdálo, že by mohl dosáhnout na své vůbec první body v sezóně. Tak se také stalo. V Kostomlatech se nenechal zaskočit rychle obdrženou brankou a dotáhl zápas k remíze 3:3. Zdá se být zajímavou otázkou, zda bude forma Lipníku nadále stoupat a zda se z posledního místa odrazí výše.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se brzy ujali vedení

Kostomlatům se před zraky domácích fanoušků vstup do zápasu povedl. Již ve třetí minutě si vypracovaly tutovku, kterou proměnil Lukáš Vorlíček, na jehož střelu Daniel Kotek nedosáhl. Domácí fotbalisté tak potvrzovali roli mírných favoritů a nejspíše se nechali svým vedením přespříliš ukonejšit, jelikož nechávali mezery v obraně a zbytečně přidělávali práci svému brankáři Ladislavu Týmovi. Ten musel již ve 12. minutě lovit míč ze sítě po vyrovnávací trefě Jana Stehlíka, kterému se skvěle dařilo i v minulém kole.
Hostující Sokol Lipník byl po srovnání skóre namotivovaný k obratu a cítil, že narazil na hratelného soupeře, kterého může dostat na lopatky. Tlačil se do zakončení a ve 20. minutě otočil zápas, když se prosadil Zdeněk Doležal mladší. Oko diváka mohl těšil fotbal, kdy chvílemi tahal za kratší konec provazu jeden tým a chvílemi zase druhý z rivalů.
Oba týmy se snažily hrát na hranici svých možností a zvítězit. Ke konci první půle si opět vytvářely herní převahu Kostomlaty a korunovaly ji gólem Jana Bednáře
Zajímavá první půle skončila výsledkem 2:2, který pro obě mužstva otevíral široké možnosti.

Lipník zachránil bod na poslední chvíli

Druhá půle pokračovala v nastaveném tempu vyrovnané hry, jejíž podobu ještě oživil střídající domácí dorostenec Šimon Kořán, jemuž se dařilo. V 66. minutě za domácí skóroval Kamil Neagu. Po brance tohoto záložníka vedli domácí 3:2 a zdálo se, že své vítězství již ubrání. Tento stav opravdu svítil na tabuli skóre dlouhou dobu a Lipník si nevypracovával vyložené šance k jeho pozměnění. Přesto se v 83. minutě podařilo Zdeňku Doležalovi mladšímu druhou trefou v zápase vyrovnat.
Další gól diváci neviděli a tak se oba týmy rozešly smírně remízou 3:3, z níž měli jistě větší radost hosté, pro něž se jednalo o vůbec první bodový zisk za celou sezónu.



Ohlasy k zápasu


Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Domácí trenér bral výsledek jako zklamání: "Naše předvedená hra se mi nelíbila. Soupeř si remízu zasloužil a můžeme za ni být ještě rádi. Zápas určitě považuji za nezvládnutý a nepovedený, ani přes rychlé vedení se nevyvíjel a ani neskončil dle našich představ. Bohužel jsme se soupeřovou jednoduchou a účelnou hrou nechali zaskočit, což se projevilo jak na obrazu hry, taky na skóre."




Sestavy


Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - J. Šnajdr [-] , J. Novák [-] , P. Janata [-] (77. M. Večerek [-] ) - K. Neagu [-] - L. Klosovský [-] , M. Šulc ml. [-] , M. Janáček [-] , L. Vorlíček [-] , P. Dvořák [-] , J. Bednář [-] (75. M. Pařízek [-] )

Sokol Lipník
D. Kotek [-] - J. Zítka [-] , J. Stehlík [-] (34. M. Švehla [-] ) , M. Salač [-] , J. Palyza [-] , T. Mencl [-] , P. Malý [-] , M. Jokl [-] , M. Gregar [-] , Z. Doležal [-] , Z. Doležal [-]

ŽK: 61. J. Bednář , 90. P. Dvořák - 71. M. Salač , 89. M. Švehla .
Hráči zápasu: Š. Kořán - Z. Doležal .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Suchánek Zdeněk - HOUDEK Tomáš (N), KYSELKA Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.