Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Městec Králové rozstřílel Hrubý Jeseník 6:0


0

Stejně jako v Ostré, kde se představily Milovice, viděly i diváci v Městci kanonádu do sítě hostí. O nečekaně vysoké vítězství se zasloužil především Ladislav Krejčí, který vstřelil hattrick a udržel doma cenné tři body za první jarní výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krejčí rychle otevřel skóre

O předzvěst ke svému individuálnímu i týmovému výkonu se postaral Ladislav Krejčí již ve druhé minutě zápasu, kdy prostřelil Jakuba Hájka a dostal Městec do rychlého vedení. Jeho tým byl i v následujících minutách jasně lepší. Dominoval v držení míče, zbytečně ho neztrácel a vytvářel si pohledné a zužitkovatelné šance ke skórování a navýšení vedení.
Hosté byli ve většině situací u míče příliš pozdě, ale snažili se soupeře nepouštět příliš na dostřel brány. Její síť však podruhé rozvlnil opět šikovný Krejčí, který se prosadil ve 37. minutě. Hráči Hrubého Jeseníku postupně přestávali stíhat tempo hry a do třetice všeho zlého se museli smířit i s gólem do kabiny, který byl nechtěným dárečkem od obránce Ladislava Hrbáčka, který dostal k brance na 3:0 více než dostatek času i prostoru. Na tabuli skóre svítil v půli výsledek 3:0, který pro hosty nevěstil nic dobrého.

Krejčí dokončil hattrick

Do druhé půle vstoupila sestava domácích beze změny a aktivně se zapojovala do všech situací na hřišti. Soupeře k ničmu nepouštěli a sami se dostávali k mnoha střelám, které zužitkovali v navýšení skóre Krejčí, Lukáš Němec a střídající Brambora. Právě autor hattricku krejčí byl v 60. minutě nahrazen Markem Sobotkou, jinak by obránce soupeře dost možná ještě pořádně potrápil. Městci se povedlo rivala porazit skvělým rozdílem 6:0 uhraným před domácími fanoušky a hráči si za svou třtí jarní neprohru zasloužili potlesk. Fotbalisté Hrubého Jeseníku téměř devadesát minut jen nakopávali míč dopředu, kde s ním nic nevymysleli a pořádně se neodstali na dostřel branky Matěje Fialy. 
Šlo o zcela jednoznačné utkání.



Ohlasy k zápasu


Městec Králové
Milan Švábenský: Zápas okomentoval trenér vítězného celku: "Po dvou remízách jsme chtěli zvítězit a to se nám povedlo rozdílem třídy. Dali jsme rychlý gól, soupeře k ničemu nepouštěli a především díky Láďovi Krejčímu jsme navyšovali skóre. Zatímco my jsme měli na balónu převahu, soupeř se jen pokoušel uspět s nákopy a tak bylo naše vítězství zcela zasloužené. Jsme spokojení a kluci si zastříleli."




Sestavy


Městec Králové
M. Fiala [-] - M. Hradečný [-] , P. Štok [-] , J. Poděbradský [-] , L. Hrbáček [-] , J. Blažek [-] (78. M. Sobota [-] ) - L. Němec [-] , R. Kafka [-] (60. R. Tyl [-] ) , M. Křovina [-] - M. Kafka [-] (71. A. Brambora [-] ) , L. Krejčí [-] (60. M. Velenský [-] )

Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - J. Jeník [-] , P. Kalista [-] , V. Pivec [-] , T. Hurych [-] , P. Stránský [-] - L. Krejčík [-] , M. Jeník [-] (64. M. Šifta [-] ) , D. Pulda [-] , P. Čepička [-] - M. Ott [-]

ŽK: 13. L. Krejčí , 85. L. Němec - 56. P. Čepička , 71. P. Stránský .
Hráči zápasu: L. Krejčí .
Počet diváků: 135. Rozhodčí: Karlík Milan - MICHÁLKOVÁ Dana (N), MILLER Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.