Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ostrá deklasovala Milovice 7:2


Branky


0

V souboji týmů z čela tabulky a pravděpodobně největším šlágru 16. kola na sebe narazilo béčko Ostré s celkem z Milovic. Snad všichni čekali vyrovnané utkání vypjaté do poslední minuty, což se ani zdaleka nepotvrdilo. Domácí uštědřili milovickým lekci z produktivity a se sedmi vstřelenými brankami je deklasovali rozdílem několika tříd.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ostrá byla od začátku lepší

Před domácími fanoušky se chtěli hráči Ostré patrně vytáhnout a to se jim povedlo. Již v 6. minutě se prosadil po rohovém kopu Radim Sedlák, který svou střelou překonal Jana Havelku. Milovice se snažily o vyrovnání a vytvářely si jakési pološance, kterých nedokázaly využít. Naopak soupeř byl produktivní a ve 20. minutě vedl o dvě branky, když poslal míč do sítě Tomáš Birkuš. Ani v tento moment hosté zápas nevzdávali a ani nebyli vyloženě horšími na hřišti. Nedávali však šance, z nichž největší měl na kopačce kapitán Beneš.
Kontaktní gól na 2:1 přišel ve 31. minutě. Jakub Chaloupka musel lovit míč ze sítě po trefě Jana Krátkého
Domácí se však nenechali soupeřovou brankou zaskočit a své bezpečné vedení o dva góly získali zpět po pouhých dvou minutách. Vystřelil ho Vadym Levchenko
Přes poměrně vyrovnaný obraz hry vedli v půli domácí, kteří proměnili vše, co šlo, 3:1 a s hosty to vypadalo do druhé půle bledě.

Domácí gólostroj se nezasekl ani ve druhé půli

Domácí hráči si vytvářeli šance i ve druhém poločase a valnou většinu z nich zakončili gólem. Na 4:1 se trefil v 54. minutě Jiří Dozorec. Právě Dozorec se o pouhých sedm minut později prosadil podruhé a v 65. minutě opět degradoval Milovice Jan Kamlach. Vývojem skóre byli zaskočeni nejspíše úplně všichni, neočekávatelné se stávalo realitou.
Menší náplast na bolest Milovic přišla sedm minut před koncem zápasu a měla podobu druhé branky Jana Krátkého. Ostrá ovšem opět odpověděla gólem, když se podruhé trefil Jan Kamlach. Ostrá tak přejela Milovice 7:2 a ukázala, že na čele tabulky by mohlo celky před sebou ještě pozlobit.
Vždyť tento úctyhodný výsledek uhrála proti jednomu z nejlepších celků soutěže!



Ohlasy k zápasu



AFK Milovice
Jakub Beneš: Zklamaný kapitán hostí nám pověděl toto: "Nehráli jsme špatně. Spíše jsme nedávali šance, tu největší jsem opět zahodil já. Naopak Ostrá dala pomalu vše, co šlo a uštědřila nám lekci z efektivity. Skvěle rozehrávali standardky, z nichž nám vstřelili čtyři branky a zbylé padly po protiútocích. Soupeřův přechod do útoku byl k naší smůle znamenitý. Tímto výsledkem se nesmíme nechat zlomit a musíme se zvednout do dalších zápasů."



Sestavy


Ostrá B
J. Chaloupka [-] - L. Doseděl [-] , T. Uher [-] (57. J. Jehlička [-] ) , T. Birkuš [-] , J. Dozorec [-] (69. L. Vavřík [-] ) , R. Sedlák [-] (75. O. Levý [-] ) , T. Cabrnoch [-] , V. Levchenko [-] , P. Čáp [-] , J. Vojtěch [-] , J. Kamlach [-]

AFK Milovice
J. Havelka [-] - M. Dlouhý [-] , M. Dzurko [-] (37. P. Křivánek [-] ) , V. Tangl [-] (57. P. Müller [-] ) , J. Krátký [-] , J. Beneš [-] , J. Krátký [-] , I. Plecitý [-] , S. Vlačiha [-] , P. Zoubek [-] , F. Novák [-]

ŽK: 44. T. Uher - 60. J. Krátký , 64. P. Křivánek , 75. J. Krátký , 86. S. Vlačiha .
Hráči zápasu: J. Dozorec , J. Kamlach - J. Krátký .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Kubera Milan - JÁSEK Pavel (N), HOUDEK Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.