Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Kostelní Lhota si první místo pohlídala jasnou výhrou


0

Ve druhém jarním kole se Kostelní Lhota dostala na první místo před Loučeň a vybojovala si tříbodový náskok. Ačkoli v 16. kole druhý celek tabulky zvítězil, povedlo se to i "Kostelce" a to rovnou poměrem 4:0. Drží si tak nadále náskok na prvním místě v boji o titul.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nedáš dostaneš

Nechybělo málo a zápas začal pro favorita studenou sprchou. Již v první minutě prosprintoval otevřenou obranou Kostelní Lhoty soupeřův útočník, který však svou jedinečnou příležitost zahodil. Domácí se nenechali rozhodit a vytvořili si mírný tlak, který však nevedl k vyloženým příležitostem. Šlo spíše o boj o střed pole. Hráči Kostelní Lhoty byli před domácími fanoušky celkově více na balónu a zdáli se být jistějšími v kombinaci. 
Ta dlouho nepřinášela kýžené ovoce. Až ve 37. minutě padl z pohledu domácích šťastný první gól. Martin Telipský vystřelil mokrý míč, který po teči vyklouzl brankáři Jakubu Krátkému z rukou a mezi nohama se stihl dokutálet těsně za brankovou čáru. Hosté se do konce první půle na vyrovnání nezmohli a tak po 45 minutách prohrávali 1:0. 

Vyrovnávací branku rozhodčí neuznal

Do druhé půle vstoupil lépe předposlední tým tabulky. Vytvářel si šance a jedna střela z dvaceti metrů nakonec skončila v síti. Pomezní rozhodčí však odmával ofsajd, těžko říct, proč. Nejspíše považoval úspěšný střelecký pokus za jakýsi centr. Hlavní sudí kolegu poslechl a vyrovnávací branku neuznal. Hostům se již podobný kousek podruhé nepovedl a do příležitostí se naopak tlačili domácí, kteří měli opět více ze hry a vstřelili další šťastný gól. Rychlý protiútok se pokusil centrem rozvinout Michal Pavlík. Jeho přihrávku si však ve 49. minutě srazil gólman opět smolně do brány.
Po tomto gólu šly Kovanice opět samy na branku a to i napodruhé bez většího úspěchu. Hru oživil příchod Michala Břichnáče, který během čtvrt hodiny vstřelil dvě branky z protiútoků. Skóre se tak zastavilo na poměru 4:0, což byl vzhledem k celkovému obrazu hry pro hosty poměrně tvrdý trest.



Ohlasy k zápasu



FK Kovanice
Lukáš Kout: Zápas nám okomentoval trenér hostujícího týmu: " Hráli jsme za vytrvalého deště na těžkém bahnitém terénu. Výkon mých svěřenců nebyl špatný, skóre neodpovídá celkovému obrazu hry. Zarazilo nás také neuznání naší branky, ale s tím už nic neuděláme."



Sestavy


SK Kostelní Lhota
J. Mácha [-] - J. Čábelka [-] , T. Andrle [-] , T. Pokorný [-] , M. Kvíz [-] (83. J. Forman [-] ) - M. Drobný [-] (62. D. Hovorka [-] ) , M. Telipský [-] (78. J. Barták [-] ) , T. Drobný [-] (85. M. Ostřížek [-] ) , M. Sládek [-] - M. Pavlík [-] , M. Mácha [-] (70. M. Břichnáč [-] )

FK Kovanice
J. Krátký [-] (71. D. Žežule [-] ) - M. Bureš [-] (46. D. Trégl [-] ) , P. Kukla [-] (74. R. Kopecký [-] ) , O. Kubina [-] , D. Poklop [-] , J. Černý [-] , M. Krejčík [-] (78. T. Mataj [-] ) , R. Hanuš [-] , M. Stránský [-] , J. Jelínek [-] , T. Černý [-]

Hráči zápasu: M. Břichnáč .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Rozvoral Miloš - ŠŤASTNÝ Roman (N), ŠTOLA Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.