J. Šulc 78.
1:2
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ostrá zaskočila Loučeň a odvezla si všechny body


Branky


0

Pro mnohé fanoušky okresního přeboru přišel v prvním jarním kole šok, když rozjetá Loučeň jen remizovala s Přerovem. Na prvním místě se sice udržela, ztratila však dvoubodový náskok na Kostelní Lhotu a držela se před ní jen o skóre. Zdálo by se, že šlo od lídra tabulky jen o výjimečné klopýtnutí, hned v patnáctém kole však přišlo druhé a větší! Loučeň doma nestačila Ostré a doma s ní prohrála 1:2, čímž pustila "Kostelce," která opět brala tři body, první příčku průběžné tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté překvapili dvěma rychlými góly.

Ostrá vlétla do zápasu jako uragán a dostala favorita pod tlak hned od prvních minut. Hrála skvěle, nepouštěla soupeře do šancí a sama si jich vytvářela přehršel. V šestnácté minutě po zásluze otevřela skóre díky Tomáši Birkušovi, který prodloužil centr ze standardní situace za sebe. 
Hosté se vedoucí brankou nenechali uchlácholit a ještě přidali. O pouhé tři minuty později tak musel Petr Bednář lovit míč ze sítě podruhé. Překonal ho Ladislav Doseděl po neuvěřitelné sérii individuálních chyb jinak výtečných hráčů. Zaskočená Loučeň se nedokázala zvednout, kvůli nedůrazu prohrávala souboje o balón a ačkoli si vypracovala dvě slibné šance, naložila s nimi jak jen nejhůře mohla.
Vedoucí celek soutěže tak v poločase prohrával 0:2 a vypadalo to s ním velmi bledě.

Ostré k vítězství dopomohla i troška štěstíčka

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a snažili se smazat dvougólovou ztrátu. Vytvářeli si územní převahu a celkově byli více na míči, s nímž se pohybovali před pokutovým územím soupeře. Na průnik do něj se rozhodl nečekat Tomáš Prisčak a ze dvaceti metrů vyslal na Jakuba Chaloupku krásnou ránu. Ta k jeho smůle orazítkoval břevno a míč se odrazil zpět do hřiště. V této situaci sice Ostrá obdržení gólu unikla, v 78. minutě už ne.
Jan Šulc prodloužil Marešův přímý kop a mohl slavit branku. Dílo však nebylo ani v polovině a domácí stále prohrávali. O bodový zisk se snažili do poslední minuty, leč neúspěšně. Hsoté hráli jako tým, ubránili je a připsali si veledůležitou výhru, po níž se s nimi musí v boji o přední příčky počítat.



Ohlasy k zápasu


FK Loučeň 1893
Otakar Ottomanský: Trenér Loučeně neměl jediný důvod k jásotu: "Nemůžu být spokojený. Zápas se pro nás vyvíjel nepříznivě od začátku, dělali jsme hloupé chyby, byli nedůrazní a neproměňovali šance. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, šlo však spíše o převahu bez šancí a po našem gólu na 1:2 se hosté ubránili. Hráli jako tým a zvítězili."




Sestavy


FK Loučeň 1893
P. Bednář [-] - T. Vlasák [-] (88. F. Bašus [-] ) , L. Krupička [-] , J. Holler [-] , M. Vrabec [-] (66. M. Špalda [-] ) , J. Bašus [-] , J. Šulc [-] , D. Holánek [-] , T. Prisčák [-] , J. Poulíček [-] , P. Mareš [-]

Ostrá B
J. Chaloupka [-] - J. Kamlach [-] , R. Sedlák [-] , T. Birkuš [-] , L. Doseděl [-] , T. Uher [-] , J. Dozorec [-] , T. Cabrnoch [-] , L. Vavřík [-] (61. J. Jehlička [-] ) , P. Čáp [-] , J. Vojtěch [-]

ŽK: 26. J. Poulíček , 88. T. Vlasák - 10. P. Čáp , 20. T. Uher , 65. T. Birkuš .
Hráči zápasu: T. Birkuš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kopic Miloslav - MÄSIARIK Miroslav (N), ČERVINKA Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.