1:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kostomlaty vyhrály v Hrubém Jeseníku


Branky


0

V prvním jarním kole vyhrál Hrubý Jeseník proti poslednímu Lipníku 2:0, což o jeho formě příliš neprozradilo. Kostomlaty vstupovaly do vzájemného zápasu pod větším tlakem, neboť měly za cíl napravit zaváhání s Kovanicemi, kdy nedosáhly na lepší výsledek než remízu 2:2. Zde již pozici favorita nezastávaly, přes to dokázaly zvítězit a odvézt si z Jeseníku všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jen korigovali

Zápas se konal na hřišti Hrubého Jeseníku, které je v okrese známé jako jedno z těch menších a tak dochází k mnoha soubojům na malém prostoru je třeba pečliv kombinovat. V tomto duchu se nesl začátek utkání plný střetů a zarputilé snahy dostat míč z poloviny hřiště, kdy se pohyboval zdaleka nejčastěji. 
Lepším celkem byly v úvodu Kostomlaty, které se také ujaly vedení. To trefil již ve 12. minutě Martin Šulc, na jehož zakončení Jakub Hájek nedosáhl. Domácí brankář byl krátký také na střelecký pokus Martina Pavlíčka, který přišel o pouhých 5 minut později. 
Hráči Jeseníku se nepřiznivým vývojem nenechali zaskočit, přitvrdili a zaslouženě se dočkali branky Michala Jeníka, který ve 43. minutě korigoval na 2:1.
Oba týmy šli do kabiny s velkým odhodláním získat 3 body, jelikož bylo utkání i po půli stále velmi otevřené.

Druhý poločas branku nepřinesl

Ve druhé půli bylo k vidění více soubojů a oba týmy se praly o vítězství. Střety byly někdy přespříliš vyhrocené, kouskovaly hru a snižovaly pohlednost utkání. Hráči neukázali příchozím divákům příliš fotbalovosti a nedostávali se do větších příležitostí, ačkoli se Jeseník snažil si je vypracovat dlouhými nákopy. Hosté naopak sázeli na účinnost rychlých protiútoků, ke kterým se však ze středu hřiště příliš nedostávali. 
Kostomlaty soupeře celou druhou půli nepustily do dobrého zakončení a tak neměl Jakub Hájek příliš práce. Své vedení si pohlídaly a slavily zaslouženou výhru.



Ohlasy k zápasu



Sokol Kostomlaty
Martin Šulc: Trenér Martin Šulc mohl být spokojený: "Podařilo se nám napravit si reputaci po pouhé remíze z prvního jarního kola vyhraným bojem o střed hřiště. Dostali jsme se do rychlého vedení a zvládli i druhou půli, která byla zbytečně vyhrocená."



Sestavy


Hrubý Jeseník
J. Hájek [-] - P. Stránský [-] , R. Hurych [-] , R. Stránský [-] , T. Hurych [-] - D. Pulda [-] , P. Kozák [-] , J. Bobek [-] - M. Jeník [-] , M. Ott [-] - M. Šifta [-]

Sokol Kostomlaty
L. Týma [-] - J. Šnajdr [-] , J. Novák [-] , P. Janata [-] - K. Neagu [-] - M. Pavlíček [-] (80. T. Prošek [-] ) , M. Šulc ml. [-] , M. Janáček [-] , J. Bednář [-] (75. M. Zalabák [-] ) , P. Dvořák [-] , L. Klosovský [-] (68. M. Večerek [-] )

ŽK: 25. J. Novák , 55. J. Bednář , 56. L. Klosovský , 75. K. Neagu . ČK: 88. R. Hurych - 88. M. Zalabák .
Hráči zápasu: J. Šnajdr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Hlavička Pavel - MILLER Václav (N), BÁRTA Martin (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.