2:3
(2:1)
30. j. Košvanec
69. M. Grolmus (p.)
83. M. Rychlík (p.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipník čelil třem penaltám a opět nebodoval


Branky


10. M. Gregar , 27. Z. Doležal - 30. j. Košvanec , 69. M. Grolmus (p.) , 83. M. Rychlík (p.)
0

Poslední Sokol Lipník předvedl v prvním jarním kole velmi slušný výkon a zdálo se, že by mohl proti Opočnici dosáhnout na první body sezóny, což se projevilo i v Expert tipu. Domácí však na jaře i podruhé prohráli nejtěsnějším možným rozdílem a dále čekají na svou první neprohru. Výraznou měrou zápas ovlivnily tři penalty a stejný počet červených karet.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Lipník si vytvořil nadějné vedení

Sokol Lipník do zápasu nastoupil v deseti lidech, přesto měl v prvních minutách více ze hry a svého soupeře zatlačil do defenzívy. Domácí si vytvářeli šance a v desáté minutě vedli po přesném zásahu Martina Gregara. Opočnici se dlouho nedařilo držet tempo hry a působila snad až odevzdaným dojmem, kdy hráči nechodili do soubojů naplno. Laxní přístup se jim vymstil a ve 27. minutě prohrávali již o dvě branky po gólu Zdeňka Doležala ml. Tři minuty na to snižoval na 2:1 povedenou střelou Košvanec.
Hráči Lipníku kontrolovali průběh hry a nepustili soupeře do vyložených šancí. V poločase tak mohli jít do kabin plni nadějí na první bodový zisk v soutěžního ročníku.

Rozhodčí třikrát vylučoval

Do druhé půle vstoupila výrazněji Opočnice, která neproměnila pokutový kop odpískaný po závaru ve vápně domácích. Sudí na obou stranách vylučoval, v domácím dresu Kyselku a za hosty útočníka Davida Deje. Hráči tak měli více prostoru, ale také museli více běhat. Celá druhá půle působila nevzhledným dojmem a byla kouskována častými potyčkami. Lipník znervózněl a pouštěl soupeře do rychlých protiútoků. Brzy také čelil druhé penaltě po údajném faulu v hlavičkovém souboji. Tento pokutový kop již proměnil Grolmus. Třetí výhodu trestňáku získali hosté v 83. minutě, kdy ho proměnil Michal Rychlík a otočil zápas. Po gólu byl vyloučený Vojtěch Strejček a tak dohrávalo devět hráčů proti devíti.
Lipník se sice ani v závěru nevzdával a vytvářel si obrovské šance, s nimi však skvěle naložil brankář Václav Košvanec a Opočnici podržel.
Domácí opět nedosáhli na body, jelikož si nechali mezi prsty proklouznout dvoubrankové vedení a nejspíše budou ještě dlouho spílat sudímu. Tři trestné kopy proti jednomu týmu se vidí jen v málokterém utkání...



Ohlasy k zápasu


Sokol Lipník
Zdeněk Doležal st.: Zkušený hráč Lipníku byl šokovaný mimo jiné i výkonem sudího: "Rozhodčí utkání znatelně nezvládl. Odpískal proti nám tři pokutové kopy, z nichž byl hlavně druhý velmi přísný. Mrzí mě, že jsme si nechali utéct vedení o dva góly a znervózněli, což se nám vymstilo."

Opočnice
Dalibor Vaněček: Ze zápasu nebyl příliš nadšený ani člen rady Opočnice Dalibor Vaněček: "V utkání podprůměrné úrovně se diváci museli bavit některými katastrofickými výkony hráčů obou stran. V obou týmech zahráli nejlépe brankáři. Naše mužstvo nebojuje a někteří hráči si myslí, že vítěství přijde samo. Příští kolo nemohu vidět příliš optimisticky, protože jsme proti Lipníku přišli o dva hráče kvůli červené kartě a další dva se zranili."



Sestavy


Sokol Lipník
D. Libich [-] - J. Stehlík [-] , V. Kyselka [-] , M. Jokl [-] , J. Palyza [-] , Z. Doležal [-] , J. Zítka [-] , Z. Doležal [-] , M. Gregar [-] , T. Mencl [-] , J. Tax [-]

Opočnice
V. Košvanec [-] - D. Dej [-] , j. Košvanec [-] , M. Rychlík [-] , J. Potůček [-] , M. Grolmus [-] , A. Pivný [-] , M. Svoboda [-] (25. J. Rychlík [-] ) , P. Rychlík [-] , M. Strejček [-] , V. Strejček [-]

ŽK: 44. M. Jokl , 72. Z. Doležal - 60. J. Rychlík , 72. V. Strejček , 90. M. Grolmus . ČK: 52. V. Kyselka - 52. D. Dej , 84. V. Strejček .
Hráči zápasu: J. Stehlík - V. Košvanec , V. Strejček .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Černý Martin - BALOUN David (N), KOHOUTEK Ladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.