2:1
(2:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nová Ves ukončila černou sérii, šťastně porazila oslabený Pičín


Branky


17. P. Sabon , 37. M. Jiráň - 35. L. Ježek
0
Utkání závěrečného kola okresního přeboru se na poslední chvíli přesunulo do Malé Hraštice, protože v týdnu proběhla v Nové Vsi pod Pleší kompletní rekultivace trávníku. Specializovaná firma provedla na hlavní hrací ploše setí, uložení hnojiva do země, provzdušnění, pískování, vertikální prořezání a zatažení povrchu trávníku. 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na odpověď hostů reagovali domácí vzápětí

V Malé Hraštici byl k vidění vyrovnaný fotbal, kterému by asi slušela remíza. Šance se rodily na obou stranách, a tak by nerozhodný výsledek byl spravedlivým vyjádřením sil obou rivalů, jenže zatímco domácí využili dvě, hosté z Pičína ve slátané sestavě pouze jednu. Góly padaly jen v prvním poločase. V 17. minutě po pěkné kombinační akci z pravé strany šel hráč utkání Sabon sám na bránu, udělal kličku brankáři a do prázdné branky otevřel skóre - 1:0. Ve 35. minutě po levé straně unikl hostující Ježek a Tomášem Petrákem mírně tečovanou střelou prostřelil gólmana Vitáska - 1:1. O dvě minuty později opět po krásné kombinaci přišel z pravé strany prudký centr od Měchury na hranici malého vápna a Jiráň téměř prázdnou branku neminul - 2:1.

Šance na obou stranách zůstaly nevyužité

Až do konce utkání se hrál bezstarostný fotbal s šancemi na obou stranách, které zůstaly bez využití. Domácím citelně chyběl motor jejich záložní řady Miroslav Durdil, který nečekaně přestoupil do Mníšku pod Brdy a bude kopat I. A třídu, ale soupeř byl na tom ještě hůř, když nastoupil v silně kombinovaném složení s řadou hráčů své rezervy. Obávaným útočníkům Červenkovi s Ježkem tak chyběla výraznější podpora ze středové formace.

 


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán):: Po mizérii, kterou na konci sezony předvádíme, to konečně z naší strany jakžtakž vypadalo. Výhra na konec soutěžního ročníku je příjemná, co si budeme povídat.

TJ Sokol Pičín
Jiří Kuba (fanoušek):: Když jsem viděl naší sestavu, tušil jsem, že to asi nebude zápas kloudné úrovně. Nastoupila za nás většina hráčů z béčka včetně dvou šestnáctiletých kluků. Na konci se dostal do hry i trenér Valery Koffi, a tak se porážce nedivím.



Sestavy


TJ Sokol Nová Ves
J. Vitásek [-] - T. Petrák [-] , P. Kardinál [-] , O. Kolanda [-] , J. Petrák [-] - M. Holobrada [-] , O. Měchura [-] , M. Jiráň [-] , L. Černý [-] (84. R. Muller [-] ) - O. Német [-] , P. Sabon [-] (79. L. Listík [-] ) -

TJ Sokol Pičín
D. Bohuněk [-] - R. Papst [-] , V. Hoshko [-] (85. V. Koffi [-] ) , J. Kunc [-] , L. Troler [-] - J. Hejna [-] , M. Havelka [-] , M. Kuba [-] , R. Vokurka [-] - P. Červenka [-] , L. Ježek [-] -

ŽK: 44. P. Červenka , 55. L. Ježek , 57. J. Kunc .
Hráči zápasu: P. Sabon .
Místo: Malá Hraštice. Počet diváků: 30. Rozhodčí: Dvořák Jaroslav - ŠUPÁČEK Petr (N), BOROVIČKA Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.