4:2
(2:0)
46. J. Lomoz
53. M. Vondrák (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.06.2016 17:00

26.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál doma neztratil bod, rozlučku s Dublovicemi si zkomplikoval


Branky


32. P. Mora , 42. J. Váně , 68. P. Sedláček , 88. M. Trčka - 46. J. Lomoz , 53. M. Vondrák (p.)
0

Za celou sezónu doma fotbalisté Rožmitálu neztratili ani jeden bod. Nic na tom nezměnil ani poslední zápas, ve kterém staronový účastník I. B třídy přivítal druhé Dublovice. Po první půli vedl vítěz okresního přeboru dvoubrankovým rozdílem a kráčel k pohodlnému vítězství, jenže cestu ke třem bodům si zkomplikoval na začátku druhého poločasu, kdy soupeři umožnil vyrovnat. Nakonec domácí výhru urvali, ale nadřeli se na ni víc, než by o přestávce čekali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ješuta přiváděl kanonýra Moru k zoufalství

Cíle fotbalistů Rožmitálu v posledním utkání sezóny byly jasné - porazit druhé Dublovice, udržet stoprocentní bilanci na domácím hřišti a nepokazit si špatným výsledkem mistrovské oslavy. Na konci mohli spokojeně konstatovat: Vše splněno!

První poločas se vyvíjel podle jejich představ, i když hosté občas zahrozili z rychlého protiútoku. Už v první desetiminutovce měli tři dobré příležitosti, ale Mora postupně jednu po druhé zahodil. Jednou po Hofmanově dlouhém pasu pálil nad branku a dvakrát ho vychytal dublovický brankář. Zahanbit se však na druhé straně nenechal ani Zrno, který krátce po sobě musel zasahovat při šancích Ballona a Jelínka. Útočná partie pokračovala. Váně v jasné pozici nedokázal přehodit brankáře Ješutu a po průniku hostujícího Lomoze zazvonilo za Zrnem břevno. První gól tak padl až po půlhodině hry, když Mora využil Váněho pasu a poslal Rožmitál do vedení - 1:0. Ve 35. minutě mohl zvýšit. Unikající Šturc nejdříve trefil brankáře, vyražený balón napálil Leitermann do břevna, následně Ješuta zázračně vyrazil i Škáchovu dorážku a kuriózní šanci definitivně pohřbil Pecha, který mířil vysoko nad. Ještě do přestávky se domácím nakonec podařilo druhý gól přidat. Ve 42. minutě Mora posunul míč na Váněho, za jehož střelou k tyči plachtil hostující gólman marně - 2:0.

Dublovičtí zápas po pauze zdramatizovali

V úvodu druhého dějství si Rožmitálští vybrali slabou desetiminutovku, ve které Dublovicím dovolili vyrovnat. Nejdříve se hlavou prosadil Lomoz a pokutový kop za Hofmanův zákrok bezpečně proměnil Martin Vondrák - 2:2. To vyburcovalo domácí k větší aktivitě a bylo jen otázkou času, kdy se jim podaří znovu skórovat. Hosty však dlouho držel ve hře výborně chytající brankář Ješuta, na kterém si vylámali zuby Janoušek, Drechsler, Hausleitner i Mora. V 68. minutě se domácí po nádherném fotbalovém momentu dočkali. Pecha podél levé postranní čáry unikl svým pronásledovatelům, lahůdkovým centrem našel v šestnáctce nabíhajícího Sedláčka, který nechytatelnou hlavičkou vrátil Rožmitálu vedení - 3:2. V závěrečné dvacetiminutovce byli diváci svědky několika dalších soubojů mezi Morou a Ješutou, ve kterých měl vždy navrch dublovický brankář. Poradil si i s dalekonosným pokusem Hausleitnera. Chvíli před koncem ho však přece jen překonal střídající Trčka, který gólem na 4:2 udělal tečku za povedenou sezonou rožmitálského týmu.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (záložník):: Chtěli jsme i poslední utkání doma vyhrát, abychom si mohli pořádně užít oslavy s pohárem a v první půli jsme jasně dominovali. Soupeři však skvěle chytal gólman, který jen do přestávky lapil šest gólovek Morovi. Snad proto jsme si mysleli, že to v pohodě dokopeme, ale dvěma inkasovanými góly v úvodu druhé půle jsme si to zbytečně zkomplikovali.

TJ Sokol Dublovice
Josef Ballon (trenér):: Musím vyzvednout výkon brankáře Vojty Ješuty, který nás tentokrát hodně podržel. Nešťastný z něj byl hlavně Mora, který mu sice gól dal, ale dalších sedm osm šancí mu Vojta chytil. I díky tomu jsme se vrátili do utkání, ale Rožmitál byl lepší a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - M. Janoušek [-] (71. K. Pazderník [-] ) , L. Hofman [-] , P. Varadin [-] (56. J. Hausleitner [-] ) , V. Škácha [-] (79. M. Trčka [-] ) - T. Pecha [-] , O. Pejsar [-] , J. Váně [-] - P. Leitermann [-] (46. T. Drechsler [-] ) , M. Šturc [-] (46. P. Sedláček [-] ) , P. Mora [-] -

TJ Sokol Dublovice
V. Ješuta [-] - M. Tesárek [-] , P. Vystyd [-] , M. Ballon [-] (76. L. Bém [-] ) , M. Čejda [-] - J. Jelínek [-] (46. J. Pešek [-] ) , M. Vondrák [-] , A. Burian [-] , M. Dudek [-] - J. Dvořák [-] , J. Lomoz [-] -

ŽK: 59. V. Škácha , 63. O. Pejsar - 20. J. Jelínek .
Hráči zápasu: T. Pecha , P. Sedláček - V. Ješuta , J. Lomoz .
Počet diváků: 99. Rozhodčí: Schořovský Jan - DUBSKÝ Jindřich, POUR Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.