Trhové Dušníky spasila s Počepicemi penalta v poslední minutě


Branky


14. P. Gasch , 90. J. Smejkal (p.) - 29. J. Hájek
0

Utkání bylo přehlídkou neproměněných šancí domácích a snahy o rychlé brejky soupeře. Dlouho to vzhledem k zahozeným příležitostem domácích nevypadalo, že do Trhových Dušník přijelo mužstvo smířené se sestupem, které schytává jeden debakl za druhým. Beznadějně poslední tým okresního přeboru ještě pár vteřin před koncem držel nerozhodný výsledek, když domácí vysvobodila penalta, ze které jim zajistil tři body kanonýr Smejkal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na trefu Gasche odpověděl kapitán Hájek

Domácí od první minuty ohrožovali branku Počepic, ale šance Smejkala a Solničky zůstaly nevyužity. Až přišel v pořadí třetí roh a po něm i první branka z kopačky Gasche. Ten neúnavně zaměstnával obránce hostů svou rychlostí a připravoval šance pro spoluhráče. Na druhé straně zatápěl domácí obraně nejlepší hráč zápasu, počepický kapitán Hájek. Ten také ve 29. minutě po krásné individuální akci vyrovnal stav na 1:1. Hosté se dostali do hry a snažili se předvádět kombinační hru, na kterou domácí nemohli najít protizbraň. I přesto se dostávali do vyložených šancí a předháněli se v jejich zahazování. Kdyby skončil poločas 5:1, nikdo by se nedivil. Ale to je jen kdyby.

Domácí vysvobodil pokutový kop

Druhá půle bylo navlas stejná jako první. Šance přicházely, ale fotbalisté Trhových Dušníků Petr jimi pohrdali. Když už se zdálo, že utkání skončí remízou, přišla 90. minuta a průnik Černého do velkého vápna protivníka. Tam došlo ke kontaktu s hostujícím hráčem a rozhodčí Malý zapískal penaltu, kterou s přehledem proměnil ostrostřelec Smejkal, jenž se tentokrát ze hry v koncovce neprosadil. Hned po jejím provedení sudí ukončil zápas. Pro hosty to byla rána do vazu a cítili se poškozeni, domácím vítězný gól radost nepřinesl...  


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Trhové Dušníky
Bohumil Černý (vedoucí týmu):: Hosté nehráli vůbec špatně. Měli ve svém středu výborné hráče, zvláště kapitána Hájka, který byl suveréně nejlepším hráčem na hřišti. My jsme neproměnili řadu úplně jasných příležitostí a od toho se pak odvíjel obraz hry. Dokážu se vžít do pocitů hostů, prohrát v 90. minutě z penalty, je k naštvání.




Sestavy


TJ Sokol Trhové Dušníky
Z. Krejza [-] - J. Smejkal [-] - P. Gasch [-] (46. M. Stránský [-] ) , J. Doubek [-] (46. D. Černý [-] ) , P. Jícha [-] , V. Janda [-] (78. Z. Malý [-] ) , L. Ďuriš [-] , P. Solnička [-] (61. T. Míka [-] ) , J. Pravda [-] , M. Gregořica [-] , R. Kareš [-]

TJ Sokol Počepice
J. Pudil [-] - Z. Slanina [-] , V. Skalický [-] , M. Skalický [-] , J. Hájek [-] , M. Pejša [-] , J. Zdeněk [-] , J. Mrázek [-] , R. Chyle [-] , J. Chyle [-] , M. Chlasták [-] (60. M. Němec [-] )

ŽK: 24. M. Chlasták , 72. V. Skalický .
Hráči zápasu: P. Gasch - J. Hájek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Malý David - SOUKUP Marek, SLEPIČKA Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.