Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.05.2016 17:00

21.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rožmitál potvrdil domácí suverenitu, opět řádil Leitermann


0

Po ostudě na hřišti Kovohutí Příbram ukázal lídr soutěže svou sílu. Na svém hřišti, kde během celé sezóny neztratil jediný bod, pokračovali fotbalisté Spartaku Rožmitál v exhibicích. Tentokrát jejich řádění odskákalo sloučené mužstvo Nové Vsi a Malé Hraštice, kterému oplatili podzimní porážku i s úroky. Na demolici hostujícího souboru se největší měrou podílel útočník Leitermann, který ve druhé půli rozjel své střelecké galapředstavení vyšperkované čtyřmi góly, z nichž ten poslední byl jubilejní 100. rožmitálský v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté se ocitli od začátku pod tlakem lídra


Po dvou nepřesvědčivých výkonech Rožmitál znovu zabral. Od začátku byl lepší a aktivnější než oslabený soupeř, který přijel bez brankáře. První velkou šanci ke skórování měl Hausleitner, který ale pohlednou kombinaci několika hráčů zakončil vedle. Domácí dál hýřili aktivitou a do hostující šestnáctky létal jeden nebezpečný centr za druhým. Branky se diváci dočkali až ve 26. minutě, kdy propadl hostující Plíva, čehož využil Šturc. Přesným centrem našel hlavu Škáchy a bylo to 1:0. Krátce nato mohli zvýšit Šturc a po něm Škácha, ale první mířil z jasné pozice vedle a proti druhému na poslední chvíli zakročil hostující obránce. Ve 30. minutě na brankáře Nové Vsi nevyzrál ani Hausleitner, který si vše vynahradil o dvě minuty později po samostatném průniku. Do konce poločasu mohl zvýšit Leitermann. Ač tísněn třemi obránci tvrdě pálil z hranice šestnáctky, v brance zaskakující obránce Jiráň však vytáhl skvělý zákrok.

Leitermann předvedl střelecké galapředstavení

Další průběh zápasu ukázal, že se rožmitálský útočník pouze připravoval na své galapředstavení, které přišlo ve druhém poločase. Během necelé půlhodinky nastřílel čtyři branky. Svůj gólový účet otevřel ve 48. minutě, kdy jej Suk přesnou hlavičkou vyslal do samostatného úniku - 3:0. Vzápětí se po Kuchyňkově centru opřel uvnitř pokutového území do míče Suk, ale radost mu překazil dalším výborným zákrokem hostující brankář. Na toho se poté třikrát v krátkém sledu řítil Leitermann, jenže úspěšné zakončení předvedl jen v 56. minutě, kdy zvyšoval na 4:0. Pátý gól domácí snajpr přidal hlavou po Váněho trestném kopu. V tu chvíli měl Rožmitál na kontě 99 vstřelených gólů a případný další zásah by znamenal pokoření magické stovky, ovšem nejdřív se čestného úspěchu dočkali hosté. V.72. minutě využili nedůslednosti domácí obrany a Vaňha nekompromisně trestal - 5:1. Jubilejní sté trefy se Rožmitál dočkal o čtyři minuty později. Byl u toho opět Leitermann, který z trestného kopu obstřelil zeď.



Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
Ondřej Pejsar (záložník mužstva):: Nevím, co k tomu říct. Od první minuty jsme na hřišti dominovali a soupeře jasně přehrávali, ale naše šance začal proměňovat až Leitermann po přestávce, který byl neuvěřitelný. Čtyři góly za půlhodinu, smekám před ním.

TJ Sokol Nová Ves
Jan Petrák (kapitán mužstva):: Naprosto zasloužené tři body pro domácí. Bohužel poslední zápasy lepíme sestavu, jak se dá a taky to tak vypadá. Tentokrát jsme přijeli bez gólmana, a tak musel do branky obránce Jiráň, ale ani s brankářem bychom na Rožmitál neměli.



Sestavy


TJ Spartak Rožmitál pod Třemšínem
M. Zrno [-] - P. Leitermann [-] (77. M. Trčka [-] ) , V. Škácha [-] (81. M. Janoušek [-] ) , J. Hausleitner [-] (37. D. Suk [-] ) , P. Varadin [-] (63. K. Pazderník [-] ) , M. Šturc [-] (84. A. Přígrodský [-] ) , O. Pejsar [-] , L. Hofman [-] , J. Váně [-] , T. Pecha [-] , J. Kuchyňka [-]

TJ Sokol Nová Ves
M. Jiráň [-] - J. Petrák [-] , P. Burian [-] , O. Fafejta [-] - J. Oktávec [-] , M. Durdil [-] - O. Német [-] (44. L. Černý [-] ) , M. Slavík [-] - M. Holobrada [-] (85. L. Listík [-] ) , P. Plíva [-] , L. Vaňha [-]

ŽK: 89. K. Pazderník - 53. J. Oktávec , 83. J. Petrák .
Hráči zápasu: T. Pecha , P. Leitermann .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Schořovský Jan - SLEPIČKA Milan, MALÝ David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.