1:1
(0:0)
69. A. Hůla
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.05.2016 17:00

19.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Remíza v Nečíni, kde Jince těsný náskok neudržely


Branky


0

Střetnutí ještě nedávno účastníků I. B třídy v Nečíni, kam zavítaly sestupem ohrožené Jince, nenabídlo žádný oslnivý fotbal. Domácí se na jaře potýkají s marodkou a odchody podzimních opor, bez nichž sotva slepí sestavu, jejich soupeři zase svazovala nohy nervozita, která provází boj o udržení v okresním přeboru. Přesto byl o něco fotbalovější i nebezpečnější než hráči Nečíně, které podržel svými zákroky brankář Kubín a spasil záložník Kretschmer, jenž zařídil vyrovnání.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kubín se mezi tyčemi musel ohánět

Domácí od začátku dávali najevo, že jejich hlavním cílem je nedostat gól, a tak se taktovky chopil soupeř z Jinců. Jeho hráči to ovšem měli proti zformované obraně nečínských fotbalistů, kteří vsadili na jednoduchost, velmi těžké. Útočník Kašpárek sice občas zamotal domácím zadákům hlavu, ale probil se do jediné šance, kdy jeho tečovanou střelu fantastický vyškrábl Kubín. Ten v brance opět předváděl kouzla a potvrzoval, proč je řazen mezi nejlepší gólmany soutěže. Své by o tom mohl vyprávět jinecký Zadina, jehož gólovou hlavičku strážce domácí svatyně lapil.

Na gól Hůly domácí stačili odpovědět

Ve stejném duchu se odehrával i druhý poločas. Hosté z Jinců měli častěji míč pod kontrolou a díky tomu i územní převahu, jenže v útoku byli jaloví. A protože Nečínští na tom nebyli o nic lépe, bylo jasné, že rozhodnout může jediná trefa. V 69. minutě zmrazil domácí i jejich fanoušky střídající Aleš Hůla, který posunul Jince blíže k potřebným třem bodům, jenže stačilo jedno zaváhání hostující obrany a Kretschmer pohotově srovnal. Dělbu bodů mohl v závěrečné minutě odmítnout hostující Radek Hůla, který mohl zasadit domácím hřebíček do rakve, ale proti byl Kubín. Nečínský gólman zmařil i jeho příležitost a zachránil svému týmu bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nečín
Fanoušek Sokola Nečín:: Ještěže máme v brance Kubína, který toho spoustu pochytá, a v poli Kretschmera, který je svými výkony úplně jinde než zbytek týmu. Za bod musíme být rádi.

SK Jince 1921
Lukáš Businský (trenér):: Byl to vyrovnaný a slušný zápas. Remíza je asi spravedlivá. My měli sice víc šancí, čtyři tutové, ale gól jsme dali víceméně náhodný a Nečín z jediné střely zaslouženě vyrovnala. K výhře jsme ale měli blíž.



Sestavy


TJ Sokol Nečín
M. Kubín [-] - D. Budínský [-] , J. Koza [-] (89. M. Horký [-] ) , J. Žaloudek [-] , V. Vacek [-] , J. Vršecký [-] (73. J. Novák [-] ) , T. Kretschmer [-] , D. Hnida [-] , J. Kozohorský [-] , A. Petřina [-] , J. Převor [-]

SK Jince 1921
M. Susko [-] - Z. Kašpárek [-] , L. Biely [-] , M. Píchal [-] , P. Novák [-] , R. Hůla [-] , J. Provazník [-] , T. Zadina [-] (52. A. Hůla [-] ) , M. Beneš [-] , L. Dráb [-] (79. J. John [-] ) , M. Píchal [-] (66. P. Kuthan [-] )

ŽK: 35. J. Převor - 73. L. Dráb .
Hráči zápasu: M. Kubín , T. Kretschmer - L. Dráb , Z. Kašpárek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Máša Jaroslav - SOUKUP Marek, DUBSKÝ Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.