J. Neliba 82. (p.)
1:1
(0:0)
74. V. Neliba (vl.)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.04.2016 17:00

17.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězství nás oloupil rozhodčí, zlobí se Rosovice


Branky


82. J. Neliba (p.) - 74. V. Neliba (vl.)
0

Bez dvou vyloučených hráčů srdnatě hájili v nervózním závěru fotbalisté Rosovic hubený náskok na hřišti Kovohutí. Běžela 92. minuta, když se ozval hvizd rozhodčího Toužimského. Penalta! Zatímco hosté a jejich fanoušci si zoufale rvali vlasy a nevěřícně kroutili hlavami, domácí kapitán Jan Neliba si zachoval chladnou hlavu. Postavil se k míči a z pokutového kopu zachránil fotbalistům Kovohutí remízu, v kterou už nikdo z domácích nedoufal.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance? Domácím chybí zoufale střelec

Od začátku utkání se hrálo ve vysokém tempu. Domácí fotbalisté si dobře uvědomovali, o co jim v tomto zápase jde, a chtěli tentokrát konečně urvat tři body. Tomu odpovídal i jejich nástup, kdy se do soupeře zakousli a chtěli zápas co nejdřív strhnout na svou stranu. Ale málo platné, na jaře se neskutečně trápí v koncovce a vstřelit gól pro ně představuje neřešitelný problém. A tak tomu bylo i proti houževnatým hostům z Rosovic. Vytvořili si opět mnoho šancí, které skončily nepřesnou finálovou přihrávkou nebo zakončením. Hosté toho do přestávky moc nepředvedli a vytvořili si jedinou příležitost, tu však zahodili. První poločas tak skončil navzdory několika šancím Kovohutí bez branek.

Šokující trefa, dvě červené a penalta

Druhy poločas začal podle stejného scénáře. Domácí fotbalisté byli pořádně vyhecovaní, aby rozhodli, jenže pokračovali v útočné nemohoucnosti. A jak už to v podobných zápasech bývá, první kdo se radoval z gólu, byli hosté po přímém kopu. Autorem branky je v zápise o utkání uveden domácí Vladimír Neliba, jenž si dal podle sudího vlastence. Na konci to bylo vyhecované. Nebyla nouze o nešetrné zákroky, tvrdé souboje a emoce, na což doplatili dva hostující hráči, kteří viděli červenou kartu. Domácí tlačili a odměnou jim bylo vyrovnání v závěru z problematické penalty,  ze které se nemýlil Jan Neliba a uzavřel skóre na 1:1.



Ohlasy k zápasu


Kovohutě Příbram
David Hnízdil (záložník):: Chtěli jsme získat tři body, měli převahu, jenže nedokážeme dát gól. Pak jsme inkasovali a v závěru soupeře tlačili, což vedlo ke sporné penaltě, že které jsme vyrovnali.

TJ Sokol Rosovice
Jan Pinsker (kapitán týmu):: Hraju fotbal dost dlouho, ale tohle jsem ještě neviděl. Byla to komedie, málem jsme se porvali. Druhou půli je hráli snad 55 minut. Když jsme dali gól, začal nás rozhodčí vylučovat, aby zápas otočil. Penalta byla ve 92. minutě, do zápisu napsal 82. minutu. Budeme to nějak řešit. I hráči Kovohutí se nám omlouvali.



Sestavy


Kovohutě Příbram
L. Jaroš [-] - S. Juračka [-] , M. Kinčl [-] , D. Hnízdil [-] , F. Kaňa [-] , T. Dušek [-] , O. Hála [-] , M. Nováček [-] , J. Hudeček [-] , V. Neliba [-] , J. Neliba [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - M. Formánek [-] , J. Pinsker [-] (60. M. Hric [-] ) , M. Kopecký [-] , J. Peták [-] - M. Štofíra [-] (42. M. Tran [-] ) , J. Gregorek [-] , J. Soukup [-] (72. A. Švejnoha [-] ) - M. Rampa [-] - V. Peták [-] , J. Tuháček [-]

ŽK: 14. V. Neliba - 19. M. Štofíra , 44. M. Rampa , 73. M. Hric , 75. A. Švejnoha . ČK: 83. M. Hric , 85. J. Soukup .
Hráči zápasu: D. Hnízdil - M. Tran .
Počet diváků: 74. Rozhodčí: Toužimský Jiří - SOUKUP Marek, CHMEL Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.