3:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jince odvrátily krach v zápase pravdy v samém závěru


Branky


85. L. Dráb , 88. T. Zadina , 90. R. Hůla - 14. R. Štaffen
0

Nad jineckým hřištěm i fotbalem se smrákalo. Domácí fotbalisté v duelu sestupem ohrožených týmů s Rosovicemi ještě pět minut před koncem prohrávali, avšak gól střídajícího Lukáše Drába jim vlil do žil neskutečný elán, díky němuž důležité utkání v závěru otočili. V tabulce okresního přeboru svého soupeře přeskočili, ale i tak je čeká perné jaro.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První útočný výlet hostů skončil gólem

Do existenčního duelu Jinečtí vtrhli jako tajfun. V první čtvrthodině byli jednoznačně lepším týmem, bohužel si však nevypracovali žádnou vyloženou brankovou příležitost. Spíš ostřelovali branku soupeře z větší dálky. V podstatě první výlet Rosovic na útočnou půlku znamenal branku. Když se už zdálo, že domácí odvrátili nebezpečný brejk, ztratil jeden z jineckých obránců balón. Toho se zmocnil hostující záložník Robert Štaffen a vystřelil nenápadně z 25 metrů. Míč k údivu všech doskákal až brankovou čáru. Za několik minut přišel další střelecký pokus Rosovic z 35 metrů, který skončil na břevně. Toto varování si už domácí vzali k srdci a opět převzali otěže zápasu, jenže v útoku byli bezzubí.

 

Vyrovnání přineslo streleckou explozi Jinec

Pod taktovkou domácích se pokračovalo i po obrátce. Jinečtí drželi otěže až do konce zápasu pevně v rukou, ale stále marně bušili do hostující obrany a snažili se zlomit střelecké prokletí. Běžela 85. minuta a přihlížející diváci uz propadali skepsi a trudomyslnosti, když Tomáš Zadina přetažený centr na roh malého vápna přiklepl střídajícímu Lukáši Drábovi, a ten poprvé prostřelil rosovického brankáře Petra Soukupa -1:1. Za pár minut na to se dostal ke střele Pavel Kuthan, hostující gólman míč jen vyrazil před sebe a Jakub John rozvlnil síť podruhé, i když sudí do zápisu o utkání jako autora branky označil Tomáše Zadinu. Jinecký areál rázem zalila euforie a radost, kterou v poslední minutě umocnil třetí gól. Ten padl po stříleném centru Zdeňka Kašpárka, do kterého vložil nohu Radek Hůla a změnil směr střely do sítě.



Ohlasy k zápasu


SK Jince 1921
Pavel Fenik (sekretář klubu):: Pochvalu zaslouží celé mužstvo za to, že se nevzdalo včetně trenéra, kterému se náramně povedla střídání. Byli jsme lepší a vyhráli zaslouženě.

TJ Sokol Rosovice
Jan Pinsker (hráč):: Nevím, co k tomu říct. Hráli jsme strašně všichni, přesto jsme ještě pár minut před koncem vedli, ale utkání ztratili.



Sestavy


SK Jince 1921
M. Susko [-] - Z. Kašpárek [-] , R. Hůla [-] , M. Píchal [-] , T. Zadina [-] (90. P. Novák [-] ) , I. Rozsíval [-] (60. J. John [-] ) , P. Šobek [-] (46. L. Dráb [-] ) , M. Píchal [-] , J. Provazník [-] (86. S. Škroud [-] ) , L. Biely [-] , M. Beneš [-]

TJ Sokol Rosovice
P. Soukup [-] - J. Peták [-] , M. Kopecký [-] , J. Pinsker [-] , M. Formánek [-] (46. J. Kotrbatý [-] ) - M. Štofíra [-] (70. A. Švejnoha [-] ) , J. Kovács [-] , M. Tran [-] , R. Štaffen [-] , J. Soukup [-] , J. Gregorek [-] -

ŽK: 83. L. Biely - 22. R. Štaffen , 29. J. Pinsker .
Počet diváků: 77. Rozhodčí: Glogar Petr - TYLL Jaroslav (N), BUDIL Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.