0:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 17:00

25.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Deset statečných z Dvorce nakonec podlehlo Kasejovicím nejtěsnějším rozdílem


Branky


0

Prognózy před zápasem byly jasné, Dovrec nebude stíhat a Kasejovice si zastřílý. Ale jak už to tak ve fotbale bývá míč je kulatý a stát se může cokoliv. Dvorec nastoupill pouze s deseti muži a co víc, nastoupil za ně hráč, který je o dvě generace starší než půlka Kasejovického týmu. A já osobně si myslím že to zaslouží obrovské uznání v 63 letech nastoupit a odehrát důstojný zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Neústupní domácí

Na zápas si našlo cestu přibližně padesát lidí, a určitě nelitovali. Né že by viděli krásný fotbal plný kliček, střel a gólů. Viděli druhou část fotbalu, týmovou hru, bojovnost, zarputilost a neústupnost. Oslabení domácí se od začátku zápasu bránili, hosté v podstatě hráli jen na půlce soupeře. Nedokázali si ale příliš poradit s hlubokým blokem Dvorce. Když už se hosté dostali až před bránu, tak skvěle zakročil Greguš. Hosté bušili do domácí obrany ale ta stále odolávala, a tak se šlo do šaten za překvapivého stavu 0:0. 

Nepřijemné zranění

Obrázek druhého poločasu byl naprosto stejný jako ten první. Domácí zatažení na svém vápně a hosté marně hledali skulinku. Pár se jich naskytlo, ale ve finální fázi všcihni ztroskotali na výborném Gregušovi. Gólu se hosté ale nakonec dočkali, po standartce se hlavou dokázal prosadit Martin Škyrta. To bylo bohužel z fotbalového hlediska všechno. Pak přišla situace kterou bychom na hřišti radči neviděli. V souboji o balon fauloval domácí hráč Jaroslava Kopáčka, který si po nepříjemném pádu ztěžoval na bolest kyčle a že bolest mu vystřeluje do zad. Rozhodčí tak upozornil trenéra hostů aby zavolal sanitku, protože se bál se zraněným hráčem hýbat. Poté si k sobě zavolal oba kapitány a po domluvě ukončil zápas v 85. minutě za stavu 0:1 pro Kasejovice. Hosté tak stále nadálku bojují o baráž. Domácí zasee mohli opustit hřiště se vstyčenou hlavou. Jmeném redakce fotbalunas přeji Jaroslavu Kopáčkovi brzké uzdravení.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Do zápasu jsme nastoupili v deseti lidech. Kasejovice měli převahu, měli i dost šancí, nás ale podržel brankář. Druhá půle byla stejná. Góla jsme bohužel dostali chvíli před koncem zápasu. Pak přišla nepříjemná situace, těžké zranění hráče Kasejovic, musela přijet i záchranka. Chtěl bych mu popřát brzké uzdravení doufám že to nebude nic vážného. Nastoupil za nás také hráč ročníku 1952. Klobouk dolů před ním. Tým bych pochválil za výkon i výsledek."

TJ Sokol Kasejovice
Martin Škyrta (trenér TJ Kasejovice): "Zápas to byl nepěkný. neměl jsem z toho žádnou radost. My jsme je tlačili ale ne a ne dát gól. Celý zápas jsem do nich bušili jako hluchý do vrat. Měl jsem z toho zápasu strach a to se mi potvrdilo. Nakonec jsme se přece jen dočkali chvíli před koncem. Poté musela přijet sanitka pro našeho hráče. Kapitáni se poté rozhodli zápas ukončit o pět minut dříve.



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - M. Kolář [-] , J. Rojík [-] , P. Greguš [-] , P. Kalabza [-] , A. Vavřička [-] , J. Terč [-] , P. Kalabza [-] , M. Greguš [-] , L. Trhlík [-]

TJ Sokol Kasejovice
M. Svoboda [-] - J. Kopáček [-] , D. Fiala [-] , M. Chára [-] - M. Fiala [-] , J. Mašek [-] , V. Drnek [-] (41. J. Šimůnek [-] ) - Z. Adamec [-] - K. Flandera [-] (83. J. Vonášek [-] ) , P. Pružinec [-] , M. Škyrta [-]

ŽK: 25. L. Trhlík , 85. J. Rojík - 62. M. Chára , 71. J. Mašek .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - KONČEL Jan (N), DARDA Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.