Zápas výborných brankářů...


Branky


60. J. Janoušek (p.) - 25. P. Němec
0

Chlumčany teď potřebují bodovat už naplno aby stále držely šanci na záchranu. Výkon podali dobrý, nicméně nakonec to na všechny tři body nestačilo. Zápas bohatý na šancé, né tolik však na góly skončil zaslouženou remízou. Nejlepšími hráči svých týmů se stali golmani, oba inkasovali po jednom gólu ale nespočet šancí zlikvidovali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól hostů

Na zápas si našlo cestu přibližně 80 fanoušků, takže kulisa nebyla vůbec špatná. Domácí věděli že musí jít za třemi body, ale začátek zápasu se jim příliž nepovedl, hosté byli aktivnější, a vytvořili si i první šance, ty ovšem gólem neskončili. Pak se do hry začali dostávat i domácí a i oni dokázali zahodit pár příležitostí. na prvníbranku zápasu se čekalo do 25. minuty, kdy se hlavou po rohovém kopu dokázal prosadit Petr Němec a poslal hostydo vedení. Do konce poločasu byli hosté aktivnější ale Hůla v bráně domácích jim už nedovolil víckrát skórovat, popřípadě pomohla branková konstrukce. Do šaten se tak šlo za stavu 0:1.

Vyrovnání i zahozená penalta

Domácí věděli že takovýto stav je nepřijatelný, a že potřebují bodovat, podle toho také vypadal jejich vstup do druhé půlky. Byli aktovnější asoupeře přehrávali. Odměnou jim byla pak penalta, ke které se v 60. minutě postavil Jan Janoušek, proměnil a dopřál tak domácím kýžené vyrovnání. Poté se hra zase vyrovnala, možná o kousek aktivnější byli zase hosté, a za svou aktivitu byli též odměněni pokutovým kopem. Jeho exekuci si vzal na starost hostujícíc kapitán Zdeněk Bultas, domácí brankář však jeho pokus zlikvidoval. Oba týmy si pak vytvořily ještě nějaké šance. Žádná si už však cestu do sítě nenašla a tak po 90. minutáchbyl stav 1:1 a o celkovém vítězi musely rozhodonout až penalty.

Šťastnější byli nakonec hosté

Oba týmy šli do rozstřelu v trochu jiném rozpoložení, domácí svoji penaltu v základní hrací době proměnili, hosté nikoliv. V rozstřelu se to ale nakonec změnilo a o jednu penaltu víc proměnilo mužstvo hostí. 



Ohlasy k zápasu


TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma (trenér TJ Chlumčany): "Byl to vyrovnaný zápas. První poločas byli aktivnější hosté, druhý zase my. Na obou stranách bylo několik vyložených příležitostí. Hosté pak nedali penaltu. S bodem spokojenost není, vzhledem k situaci v kraji to na záchranu asi stačit nebude."

TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva TJ Radkovice): "Vedli jsme 1:0, spoustu šancí jsme neproměnili, včetně penalty. Bylo hodně šancí, dvě břevna jsme nastřelili. Nakonec jsme v penaltách uspěli. S dvěma body nakonec spokojenost."



Počet diváků: 80. Rozhodčí: Štěpánovský Michal - LEGÁT Zdeněk, KAŠPAR Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.