1:3
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany poslaly Dvorec o soutěž níž...


Branky


0

V 23. kole se utkaly týmy kteří jsou namočeny v sestupovém pásmu. Poslední Dvorec byl před zápasem v opravdu těžké situaci. K záchraně potřeboval vyhrát všechny utkání a doufat v pomoc ostatních. To Chlumčany jsou na tom o něco lépe, ale stále na sestupové pozici. Chlumčany chtěly navázat na důležité vítěztví z minulého kola. To se jim nakonec povedlo hlavně díky Tomáši Fořtovi, který vstřelil dvě branky. Pro Dvorec znamená porážka definitivní konec nadějí na záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bojovný první poločas

Oba týmy si uvědomovaly důležitost utkání. Zápas podle toho vypadal, opatrná taktika a hodně faulů. Domácí byli možná o trošičku aktivnější, ale na gólovém skóre ani na šancích to nebylo úplně znát. V 12. minutě se hosté dostali k trestnému kopu. Ten byl tečovaný zdí, brankář ho neudržel a Tomáš Fořt stál tam kde měl a bez větších problémů zakončil. Šancí v prvním poločase bylo opravdu pomálu a tak se zhruba třicítka diváků další branky nedočkala. 

Poločas přímých kopů

Zápas byl před začátkem druhé půlky stále otevřený. Dvorec věděl že musí vyhrát a tak se dále snažil útočit. Ale do žádně stoprocentní šance se nedostal. A tak si slovo vzali hosté a 53. minutě dal Tomáš Fořt gól jako přes kopírák stím prvním. Poté se zápas už trochu více otevřel, začal se hrát více fotbal nahoru dolů. Domácí se dočkali zaslouženého snížení v 59. minutě, když si míč po volném kopu našel Miroslav Greguš a hlavou snížil a vykřesal naději pro domácí. Dvorec se začal ještě víc tlačit dopředu, ale zapomínal na zadní vrátka a šance si vytvářeli i hosté. Poslední důležitou minutou v zápase byla 83. kdy se dokázal prosadit hlavou opět po volném přímém kopu Tomáš Beníček. A hosté vedli 3:1 a bylo po zápase. V té samé minutě byl i vyloučen František Lösch po druhé žluté kartě. Hosté tak vyhráli 3:1 a živý šanci na udržení, domací jsou ze hry o záchranu venku.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Dvorec
Miroslav Dušek (vedoucí mužstva TJ Dvorec): "Bez komentáře, na to se nedá nic říct."

TJ Keramika Chlumčany B
Václav Sláma (trenér TJ Chlumčany B): "Zápas byl zbytečně vyhrocený, hodně faulů. Vyhráli jsme ale zaslouženě."



Sestavy


TJ Slavoj Dvorec
P. Greguš [-] - M. Kolář [-] (64. P. Končel [-] ) , J. Kříž [-] , L. Trhlík [-] , M. Dušek [-] , P. Brožovský [-] , J. Terč [-] , P. Kalabza [-] (80. P. Greguš [-] ) , J. Panc [-] , M. Greguš [-] , J. Rojík [-]

TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , J. Dobrovolný [-] (76. K. Dolanský [-] ) , F. Lösch [-] , T. Fořt [-] , J. Janoušek [-] , T. Lachman [-] , J. Vajai [-] , T. Beníček [-] , Z. Havlíček [-] , M. Vojáček [-] (65. L. Chlad [-] )

ŽK: 44. J. Dobrovolný , 82. F. Lösch , 85. L. Chlad . ČK: 83. F. Lösch .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Šimek Luboš - KONČEL Jan (N), KASTNER Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.