3:1
(2:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Radkovice doma zaskočily Žinkovy a mají jistou záchranu...


Branky


0

Radkovice měly před zápasem jasný cíl, získat tři body a mít jistotu záchrany již tři kola před koncem. Žinkovy zase chtěly navázat na vysoké vítězství z minulého kola. Po vyrovnané první půlce, a velkém tlaku hostů v půlce druhé, mohly Radkovice slavit záchranu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zajímavý první poločas

Vstup do zápasu měly lepší domácí Radkovice. Už ve čtvrté minutě se dostali k možnosti zahrávat pokutový kop po faulu na Martina Hohlbergra. K balonu se postavil domácí kapitán Zdeněk Bultas a poslal domácí do vedení. Šance si pak vytvářeli i hosté. Z jedné takové hosté dokonce skórovali, ale pomezní tuto hraniční situaci posoudil jako offside, a tak gól nemnohl být uznán. Z následného protiútoku pak domácí vytěžili již dvoubrankové vedení, když všem utekl František Březina a s přehledem zakončil. Šance potom přicházely na obou stranách, ale bez gólového efektu, hlavně díky dobře chytajícím golmanům. Zápas byl vyhecovaný, plný ostrých zákroků. Chvíli před koncem poločasu se po krásné křižné přihrávce před branku dokázal prosadit Miroslav Šneberk. A zápas byl znova otevřený. Navíc poté co byl po druhé žluté kartě vyloučen domácí Marek Brada, vycítily Žinkovy velkou šanci otočil zápas.

Platonický tlak hostů

Domácí šli do druhé půlky se snahou udržet nadějné vedení proti přesile soupeře. Hosté pak zase chtěli minimálně vyrovnat, a zápas se tak i odvíjel. Nicméně první gól poločasu patřil stejně jako v tom prvním domácím. Už v 47. minutě prošel Václav Brada přes dva protihráče a předložil Tomáši Kučerovi luxisní přihrávku, ten zakončoval do téměř odkryté brány. Zápas pak patřil hostujícím Žinkovům, kteřé tlačily soupeře. Vytvořili si nějaké šance, ale s těmy si poradil výborný Konstantin Levý. Čim víc se blížil konec tím víc byli hosté nervóznější. Nedokázali se dostat do souvislejšího tlaku a spíše jen nakopávali. Domácí tak díky bojovnému výkonu vybojovali tři body které jim zaručují setrvání v soutěži i pro přístí rok. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Radkovice
Jan Kydlíček (vedoucí mužstva TJ Radkovice): "Bylo to hodně vyhecované utkání, spousta ostrých faulů. Červená karta pro nás byla zasloužená. V deseti lidech jsme dokázali vstřelit branku, a oslabení jsme zvládli dobře. Myslím. že jsme zaslouženě vyhráli."

TJ Sokol Žinkovy
p. Kubeš (trenér TJ Žinkovy): "Byli jsme aktivnější, měli jsme pět šancí v první půlce které jsme neproměnili. Dali jsme gól který nám nebyl uznán, prý pro offside. Po vyloučený soupeře jsme se nemohli dostat k naši hře a spíše jsme nakopávali. Přesto jsme měli šance zvrátit zápas. První poločas byl z naší strany dobrý, ten druhý byl špatný."



Sestavy


TJ Sparta Radkovice
K. Novotný [-] - M. Brada [-] , D. Vondra [-] (79. P. Vlček [-] ) , T. Kučera [-] , Z. Bultas [-] , P. Němec [-] , M. Hohlberger [-] , V. Brada [-] (89. K. Valenta [-] ) , M. Velich [-] , M. Březina [-] , F. Březina [-]

TJ Sokol Žinkovy
K. Kripner [-] - R. Liška [-] (59. D. Niemkiewicz [-] ) , J. Čengery [-] , F. Švejda [-] , Z. Beníšek [-] , M. Šneberk [-] , J. Doričák [-] , J. Tykvart [-] , J. Trojánek [-] (56. Z. Pavlíček [-] ) , T. Oulík [-] , T. Hora [-]

ŽK: 9. M. Březina , 26. M. Brada , 36. F. Březina , 37. Z. Bultas , 82. K. Novotný - 36. T. Hora , 41. M. Šneberk . ČK: 45. M. Brada .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: LUKÁŠ Kamil - OULÍK Marek (N), ŠRAIT František (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.