Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.05.2016 17:00

22.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Diváci v Klášteře viděli deset branek, šťastnější byli nakonec domácí...


Branky


0

V zápase dvou týmu ze středu tabulky se diváci rozhodně nenudili. Viděli spoustu branek a hlavně skvělé vystoupení domácího Petra Arnošta, který už v prvním poločase zkompletoval hattrick a nasměroval tak domácí k výhře 7:3 , která je přiblížila k jistotě záchrany.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas

Nástup do utkání měli lepší domácí fotbalisté, jenž se také dočkali první branky už v 7. minutě, kdy poprvé rozvlnil sít Petr Arnošt. Po inkasované brance se ale hosté zvedli a v 17 minutě se dočkali vyrovnání kdy Jaroslav Voler využil podklouznutí domácího brankáře Murína a snadno vyrovnal na 1:1. Vyrovnávací gól hosty ještě více nakopl a za dalších sedm minut už šli dokonce do vedení, když se z volného přímeho kopu krásně trefil Jaroslav Schovánek. Hrálo se na malém hřišti, takže bylo k vidění hodně osobních soubojů, ostřejších zákroků a chvílema byl zápas i vcelku vyhrocený. Poté začal úřadovat rozhodčí, když behěm pěti minut písk dvě penalty pro domácí tým. Ta první přišla ve 34. minutě po faulu Michala Opatrného. Ten za svůj zákrok uviděl žlutou kartu a k penaltě se postavil Petr Arnošt, a proměnil. Za pět minut se situace opakovala, opět se postavil Petr Arnošt proti Františku Němečkovi a ani tentokrát se nemýlil a mohl slavit. Do konce poločasu se už nic důležitého nestalo a tak se do šaten šlo za stavu 3:2.

Druhý poločas už jasně v režii domácích

Domácí zvládli i úvod do druhé poloviny a už v 51. minutě odskočili soupěři na rozdíl dvou branek, když se prosadil Libor Pelikán. Za dalších šest minut už to bylo o tři góly. Prosadil se Petr Velíšek. Od té chvíle byl na hřišti v podstatě už jen jeden tým, a zápas se spíše dohrával. V 76. minutě navíc přidal další svou branku, v pořadí již čtvrtou, Petr Arnošt, a v podstatě ihned po vstřeleném gólu byl vystřídán a mohl si tak užít zasloužený potlest domácích přiznivců. Veškeré naděje hostů pak pohlasly, když za ostrý faul uviděl Václav Bouček červenou kartu, přesto ještě jeden gól hostě dokázali vstřelit, když se z přímého kopu opět trefil Jaroslav Schovánek. Posklední slovo měli ale nakonec přeci jen domácí když se 3 minuty před koncem prosadil Tomáš Pekárek a stanovil tak skóre na konečných 7:3.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Trenér Kláštera: "Utkání se nám vyloženě povedlo. Zvládli jsme vstup do obou poločasů. Stručně řečeno to bylo zasloužené vítězství. Kluky bych pochválil za dobrý výkon."

TJ Dobřany
Jan Roubíček (hráč Dobřan): "Z naší strany mizérie, rozhodčí dle mého názoru utkání nezvládl úplně nejlépe. Nezvládli jsme se srovnat s jejich malým hřištěm navíc jsme přijeli oslabení. Penalty si myslím že mohly, ale taky nemusely být. Ve druhém poločase už domácí dominovali, asi měli větší motivaci, potřebují ještě nějaké body aby měli jistotu záchrany. Nicméně domácí zaslouženě vyhráli.



Sestavy


TJ Klášter
J. Murín [-] - P. Velíšek [-] (58. P. Langer [-] ) , M. Hora [-] (68. M. Suko [-] ) , D. Míčko [-] (63. J. Dvořák [-] ) , T. Karela [-] , T. Loukota [-] , P. Arnošt [-] (76. L. Brož [-] ) , T. Pekárek [-] , L. Pelikán [-] , J. Peroutka [-] (46. R. Sedláček [-] ) , M. Karlík [-]

TJ Dobřany
F. Němeček [-] - J. Voler [-] , T. Kydlíček [-] , J. Král [-] , M. Skřivan [-] , J. Roubíček [-] , L. Strejc [-] , T. Helus [-] , J. Schovánek [-] , M. Opatrný [-] (71. J. Kraus [-] ) , V. Bouček [-]

ŽK: 81. M. Karlík , 84. L. Brož - 34. M. Opatrný , 69. J. Voler , 80. T. Kydlíček . ČK: 79. V. Bouček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Šimek Luboš - PRŮCHA Josef (N), RAJT Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.