F. Lösch 45.
F. Lösch 52. (p.)
F. Lösch 75.
4:3p.
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

O vítězi musely rozhodnout až penalty


Branky


45. F. Lösch , 52. F. Lösch (p.) , 75. F. Lösch - 46. J. Rous , 60. M. Švec , 80. M. Švec
0

Chlumčany chtěly na domácí půdě urvat první jarní body, což se jim nakonec povedlo a za výhru v penaltách si připisují body dva. Papírově lepší Nepomuk se tak musel spokojit jen s jedním bodem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na gól se čekalo až do poslední minuty prvního poločasu

Vyrovnaný zápas se odehrál v Chlumčanech, kam zavítal Nepomuk a od první minuty se hra přelévala ze strany na stranu. Na každé straně bylo hned několik šancí, ale ani jedna gólem neskončila až do 45. minuty, když se trefil zkušený matador František Lösh a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. 

Gólová přestřelka byla k vidění ve druhém poločase

Neuběhla ani první minuta druhé půle a hosté zápas vyrovnali, postaral se o něj Jan Rous a bylo to 1:1. Za pár minut domácí kopali penaltu a míč si nepostavil nikdo jiný než František Lösh a zkušeně proměnil 2:1. Další přišli na řadu hostující hráčí a zejména Miroslav Švec, který znovu srovnal skóre zápasu a to na 2:2. V 75. minutě dovršil svým třetím gólem v zápase hattrick zkušený hráč František Lösh, který předvedl vynikající výkon. Hosté se ale nevzdali a v 80 minutě vyrovnali stav na 3:3 zásluhou znovu Miroslava Švece. Poté přišla devadesátá minuta a hosté měli na kopačkách vstřelení vítězného gólu, protože dostali výhodu pokutového kopu, domácí gólman však výborně vychytal hostujícího hráče a museli přijít na řadu penalty po pěti na každé straně, ve kterých byli úspěšnější domácí, díky vynikajícímu gólmanovi Hůlovi.



Sestavy


TJ Keramika Chlumčany B
M. Hůla [-] - J. Vlček [-] , F. Lösch [-] , M. Zíka [-] , J. Janoušek [-] (82. P. Lösch [-] ) , D. Levora [-] (46. K. Dolanský [-] ) , L. Majer [-] , J. Vajai [-] , J. Kastner [-] , T. Beníček [-] , M. Vojáček [-]

FK Nepomuk B
P. Wallenfels [-] - P. Váňa [-] , R. Mráz [-] (72. J. Slach [-] ) , V. Švec [-] , J. Rous [-] , M. Lukeš [-] , J. Martínek [-] , M. Švec [-] , V. Březák [-] , M. Březák [-] , L. Zajíc [-] (57. T. Svoboda [-] )

ŽK: 36. J. Kastner , 76. L. Majer - 52. L. Zajíc , 65. M. Březák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Szikszay Ladislav - ŠTĚPÁNOVSKÝ Michal, SMETANA Patrik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.