2:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dvě červené a osm žlutých karet, to je vizitka ostrého fotbalu v Klášteru, kam zavítaly Blovice


Branky


0

Boj o střed tabulky dopadl lépe pro domácí Klášter, trápící se Blovice pokračují ve špatných výkonech jako na podzim

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí i přes oslabení první poločas zvládli

Na prvním mistrovském utkání jarní části soutěže přivítal fotbalový tým Klášter na svém domácím hřišti hostující TJ Sokol Blovice. Očekávalo se vypjaté utkání vzhledem k tomu, že oba týmy dělil pětibodový rozdíl. Domácí Klášter posílen několika novými hráči od první minuty utkání chtěl předvádět kvalitní hru. To se jim povedlo a hned v 16. minutě po chybě Blovických unikl domácí Tomáš Loukota a poslal tak svůj tým do vedení 1:0. Vyhecované utkání doprovázelo hodně žlutých karet a ve 24. minutě po druhé žluté kartě putoval domácí hráč předčasně do kabin. Šance přicházely na obou stranách, ale žádná ke gólu v prvním poločase nevedla, to ve 40. minutě nezměnila ani penalta, kterou zahrával domácí Klášter.

Druhý poločas domácí zvládli i v oslabení a přidali ještě jeden gól

Do druhé půle vstoupil opět lépe domácí hráči Kláštera a hned po čtyřech minutách vstřelil druhý gól. Znovu to bylo po chybě hostující obrany, když zaváhal stoper Blovic a vybídl tak domácího Davida Mička do šance a ten se nemýlil 2:0. Vyhecovanou atmosféru nezvládl hráč Blovic, když úmyslně kopnul soupeře a putoval předčasně do kabin a počet hráčů se na hřišti vyrovnal. I když měli hosté více ze hry, tak domácí byli hladovější a bojovnější, což jim přineslo tři důležité body a mohli tak pokřtit své nově zrekonstruované hřiště vítězstvím. Vyhecovanou atmosféru výborně zvládli zkušení rozhodčí, kteří celý zápas bez problémů ukočírovali. O velice slušnou atmosféru se postaralo 220 platících diváků.



Ohlasy k zápasu


TJ Klášter
Petra Kubecová: "Přestože celý zápas provázela vyhecovaná atmosféra na obou stranách hřiště, tak se z vítězství nakonec radoval domácí hráči. Tímto hezkým výsledkem domácí pokřtili své nově zrekonstruované hřiště."

TJ Sokol Blovice
Pavel Fischer, trenér: „Zbytečně vynervovaný zápas z obou stran, naštěstí tam byl zkušený rozhodčí Jiří Křen, který to zvládl s přehledem. Utkání bylo na šance vyrovnaný, měli jsme územní převahu, ale oni byli bojovnější a více si šli za vítězstvím.“



Sestavy


TJ Klášter
V. Bárta [-] - P. Arnošt [-] (78. M. Dolák [-] ) , P. Velíšek [-] , M. Hnízdil [-] (46. D. Míčko [-] ) , T. Loukota [-] (72. L. Brož [-] ) , R. Sedláček [-] (66. M. Hora [-] ) , T. Pekárek [-] , O. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , L. Pelikán [-] , T. Karela [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - O. Šeba [-] , R. Větrovec [-] , V. Davídek [-] , V. Šeba [-] , Š. Merhaut [-] (56. T. Nekola [-] ) , O. Laibl [-] , K. Hajský [-] , M. Štětina [-] (59. J. Diviš [-] ) , J. Stegmuller [-] , T. Zelený [-]

ŽK: 17. P. Velíšek , 21. L. Pelikán , 69. M. Hora , 88. T. Karela - 10. J. Stegmuller , 44. V. Šeba , 69. R. Větrovec . ČK: 24. P. Velíšek - 80. R. Větrovec .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Křen Jiří - ŠTĚPÁNOVSKÝ Michal, NĚMEC Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.