3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.06.2016 16:30

26.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Nové Vsi vyhrála o tři branky


Branky


0

Béčko Nové Vsi zaslouženě porazilo Počítky o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jednu branku

V posledním soutěžním kole přivítali na svém hřišti Novoveští, hráče Počítek. V zápase dvou týmů ze středu tabulky již o nic nešlo, a tak podle toho vypadala i hra. Zápas ve vlažném tempu začali lépe domácí, ale Pepa Ondřejka sám před brankářem Martinčičem dobře nezakončil. Poté se do své největší šance dostali i hosté, ale Radek Klement poslal propadnuvší míč za obranu domácích těsně vedle pravé tyče. První branky se dočkali domácí příznivci ve 27. minutě, když se na výlet před hostující branku vydal domácí stopér Tom Pohanka a přeloboval špatně vyběhnuvšího brankáře Martinčiče. Protože se do poločasu již nic vážnějšího nestalo, odcházeli domácí do kabin s jednobrankovým vedením.   

Nová Ves B přidala dvě branky

Do druhého poločasu vstoupili opět lépe domácí. Pepa Ondřejka již po dvou neproměněných šancích ze začatu prvního poločasu nezaváhal a nabídnutou šanci od chybujících stopérů využil. Stejný hráč se dostal zanedlouho do další šance, ale jeho snažení zhatil skvělým zákrokem brankář Martinčič. Snaha hostů se zápasem ještě něco udělat, končila na nepřesných přihrávkách a nedůrazném zakončení ojedinělích šancí. Konečný stav zápasu domácí stanovili tři minuty před koncem zápasu, když se po přesné přihrávce Petra Bureše trefil do odkryté branky Standa Kubík.                              



Ohlasy k zápasu


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
Pavel Menšík: Zápas nevalné úrovně odpovídal jeho důležitosti. Samozřejmě jsem ale rád, že jsme sezónu zakončili vítězně.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Na zápas jsme odjeli v okleštěné sestavě, v prvním poločase jsme nevyužili gólovou příležitost a domácí svoji šanci využili a druhý poločas si pohlídali a přidali po našich chybách dvě branky. Chci poděkovat hráčům za uplynulou sezonu a popřát pěknou dovolenou.



Sestavy


TJ Nová Ves u Nového Města na Moravě B
T. Čížek [-] - D. Nejedlý [-] , M. Klement [-] , J. Nečas [-] , S. Kubík [-] - T. Nečas [-] (70. V. Komínek [-] ) , V. Bureš [-] , P. Bureš [-] - L. Jůda [-] , T. Pohanka [-] - J. Ondřejka [-]

SK Transformátor Počítky
M. Martinčič [-] - T. Straka [-] , A. Kment [-] , M. Řeháček [-] - P. Hájek [-] , R. Schneider [-] (80. R. Buchta [-] ) , D. Odehnal [-] , R. Klement [-] - P. Němec [-] , R. Němec [-] , M. Benc [-] -

Počet diváků: 80. Rozhodčí: KÖNIG Miroslav - KREJČÍ Jiří (N), NEJEDLÝ Zdeněk (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.