Bory vyhrály v Dolní Rožínce


Branky


0

V předposledním kole Okresního přeboru si připsaly Bory povinné body v Dolní Rožínce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bory v první půli vstřelily dvě branky

Dnes přivítala již sestupující Dolní Rožínka Bory. Domácí zápas nezačali vůbec dobře. Nebýt výborného Horáka v brance tak mohli po 20 minutách prohrávat klidně 0:5. Hosté byli jednoznačně lepší. Domácí nestíhali dostupovat hráče. Všude byli pozdě. Naštěstí pro Rožínku  hosté své šance neproměnili nebo je zlikvidoval Horák. Až ve 25. minutě se k míči dostal  Chalupa proběhl středem obrany a z hranice velkého vápna prostřelil Horáka - 0:1. Za 9 minut hosté kopali trestný kop, který proměnil Špaček - 0:2.   

Ve druhé půli branka nepadla

Druhý poločas jakoby na hřiště nastoupilo jiné družstvo domácích. Začali kombinovat, napadat. Snažili se o kombinační hru, ale kýženého gólu se nedočkali. Bory v některých fázích poločasu pouze odkopávaly míče. Jinak hrozily jen z rychlých protiútoků.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: Po odevzdaném výkonu v prvním poločase si hosté vypracovali dvougólový náskok. Nebýt výkonu našeho brankáře, výsledek by byl daleko vyšší. Ve druhém poločase si soupeř výsledek pohlídal i přes náš zlepšený výkon.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase jsme zahodili spoustu brankových příležitostí. Ve druhém poločase nás domácí zatlačili a my se báli o výsledek.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: INVALD Lukáš - SMEJKAL Vojtěch, MYŠKA Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.