Bohdalov rozhodl v Bobrové v samém závěru


Branky


0

Tři minuty před koncem zápasu zajistil Bohdalovu tři body na hřišti Bobrové střídající Jaromír Vytlačil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl dvě branky

Po Nedvědici domácí hráli další zápas s mužstvem ze špice, tentokrát s Bohdalovem, který v minulém kole definitivně přišel o postupové naděje.
Hosté vstoupili do zápasu lépe, když po nedůrazu domácích při odkopu rozezněli bombou domácí tyčku. Ti odpověděli hlavičkou Dana Roháčka, kterou Mundok vyškrábl nad břevno a střelou Hrbka těsně nad. Útočné akce se střídaly na obou stranách a čekalo se na první gol. Ten dali hosté, když ve 30. minutě prudký přízemní roh usměrnil do sítě na bližší tyč nabíhající Novotný. Domácí odpověděli za 10 minut a také z rohového kopu, když tečovaná hlavička Jirky Svobody zapadla ke vzdálenější tyči. Ten mohl za chvilku opět skorovat, ale přízemní střelou těsně minul.

Rozhodl střídající Vytlačil

Druhý poločas začali opět lépe hosté, ale nezvládli brejkové přečíslení dva na jednoho. Pak ale začínali mít navrch domácí, kteří se postupně ocitávali ve velmi dobrých příležitostech. Svoboda nejprve minul po závaru odkrytou branku, pak ho zcela osamoceného před Mundokem zradilo zpracování, ten si připsal další zákrok, když vyrazil bombu Hájka, další rána Hrbka těsně přeletěla šibenici. Hosté touto dobou hrozili pouze ze standartek, při jejich trestňáku byl ale Uhlíř u tyče včas. Když už utkání spělo k asi spravedlivé remíze, nezachytili domácí akci hostů středem hřiště, na jejímž konci se ocitl před Uhlířem střídající Vytlačil a neomylně pohřbil neděje domácích na alespoň remízu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bobrová
Miroslav Roháček: " Odehráli jsme další dobrý zápas s týmem ze špice a další prohra. Troufám si tvrdit, že jsme druhý poločas byli lepší, ale krutě se nám v závěru vymstilo předchozí zahazování šancí. Klukům ještě jednou děkuji za výborný výkon."

Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal:



Počet diváků: 65. Rozhodčí: BUDÍN Jan - ROTKOVSKÝ Petr, PROKOP Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.