Vír získal doma bod s Rozsochy


Branky


26. L. Piskač , 41. V. Skoumal , 72. I. Kadlec - 13. P. Bureš , 18. J. Smolka , 47. L. Gál
0

Vír se remízou s Rozsochy dostal na první nesestupovou pozici v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas se skončil nerozhodně

Ve 24. kole Okresního přeboru se utkali v tabulce sestupem ohroženi domácí fotbalisté Víru a šesté Rozsochy. Domácí potřebovali nutně bodovat, jestli ještě chtěli pomýšlet na záchranu Okresního přeboru. Utkání začalo mírným tlakem hostí, ale bez gólového efektu. Nakonec to byli přeci jen hosté, kteří udeřili v 13. minutě kanonýrem soutěže Petrem Burešem - 0:1. V 18. minutě navíc přidal branku Jan Smolka a Rozsochy šly do dvoubrankového vedení - 0:2. Vír ale nerezignoval a přitlačil hosty na jejich polovinu a výsledkem bylo snížení stavu ve 26. minutě se trefil Lukáš Piskač - 1:2. Domácí branka povzbudila a v závěrečném náporu před odchodem do šatny se ve 41. minutě trefil Vít Skoumal - 2:2. Za nerozhodného stavu se tak odcházelo i na poločasovou přestávku.

Vír vyrovnal a bral bod

Do druhého poločasu nevstoupili domácí šťastně, protože hned ve 47. minutě po velké chybě v obraně inkasovali. Autorem vedoucí branky Rozsoch byl Luděk Gál - 2:3. Vír tak musel opět dohánět jednogólovou ztrátu. Po několika náznacích šancí se mohli domácí radovat v 72. minutě, kdy vyrovnal Ivoš Kadlec - 3:3. Po vyrovnání se Vír hnal do útoku, ale ve dvou stoprocentních šancích jeho fotbalisté selhali. Výsledkem tak byla nakonec asi spravedlivá remíza 3:3. V příštím kole tak musí Vír bodovat na hřišti Počítek, jestli ještě chce pomýšlet na záchranu v soutěži.



Ohlasy k zápasu


Jiskra Vír
Petr Šenkýř: Hosté ze začátku zápasu měli tři brankové šance, ale proměnili jen dvě a domácí tým do poločasu zaslouženě vyrovnal. Druhá půle začala náporem hostujícího týmu, ale padla jen jedna branka na obou stranách konečná remíza je spravedlivá, i když jsme měli dvě stoprocentní šance na konci zápasu.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil:



Počet diváků: 95. Rozhodčí: MYŠKA Roman - KŘÍŽ Daniel, KÖNIG Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.