3:0
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.05.2016 16:30

23.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy vyhrály o tři góly nad Svratkou


Branky


17. M. Jelen , 67. P. Bureš , 82. P. Bureš
0

Rozsochy se výhrou nad Svratkou udržely v horní polovině tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí vstřelili jednu branku

Do zápasu 23. kola Okresního přeboru vstupovaly dva sousedé v tabulce. Rozsochy poté co neprohrály třináct zápasů v řadě, tentokrát chtěly přerušit nově se vyvíjející sérii, kdy třikrát po sobě již nevyhrály. Rozsochy tak na šesté příčce tabulky měli sedmibodový náskok na v pořadí sedmou Svratku. Do prvního poločasu vstoupili domácí velice aktivně a od začátku utkání si vytvářeli mnoho šancí. V 17. minutě domácí zahrávali rohový kop Jaroslavem Kalvodou a na zadní tyč si naběhl Martin Jelen a už se nemýlil. - 1:0. Domácí mohli i v dalších minutách navýšit skóre, hosté zahrozili pouze sporadicky a v prvním poločase neměl Milan Juračka moc práce.

Kanonýr Petr Bureš rozhodl

Hosté začali aktivněji než v prvním poločase, ale skvěle chytajícího brankáře domácích Milana Juračku nedokázali překonat. V 67. minutě se dostal na velkém vápně k míči Bureš Petr a nekompromisně nedal hostujícímu brankáři šanci - 2:0. Hosté pak zahrozili z několika rychlých protiútoků, ale ztroskotali na finální přihrávce. V 82. minutě se znovu prosadil Bureš Petr, když obešel všechny a pohrál si s hostují obranou včetně brankáře - 3:0. V příštím kole čeká Rozsochy o sestup hrající Vír, který potřebuje body k záchraně. Fotbalisté Svratky přivítají na svém trávníku Hamry.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Antonín Bureš: V utkání nám vycházela kombinační hra, z naší strany to bylo velice pohledné utkání, soupeř nám to mírně usnadnil svým odevzdanějším výkonem zejména ve druhém poločase. Zasloužená výhra.

SK Svratka
Petr Voldán:



Sestavy


TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - M. Jelen [-] (77. T. Zítka [-] ) , M. Šafránek [-] , P. Bureš [-] (84. M. Střešnák [-] ) , B. Pazdera [-] (73. T. Prosecký [-] ) , J. Kalvoda [-] , L. Andrejs [-] , J. Smolka [-] , V. Ambrož [-] , E. Šibor [-] , J. Zítka [-]

SK Svratka
R. Sáblík [-] - - J. Pech [-] - M. Ondra [-] (60. J. Řádek [-] ) , M. Gregor [-] , J. Mayer [-] , R. Malovič [-] , T. Vítek [-] , P. Štěpánek [-] , M. Moučka [-] , A. Gregor [-] , T. Jambor [-]

ŽK: 63. E. Šibor - 86. J. Řádek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - PADRTKA Radek (N), PRÁŠIL Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.