Svratka se rozešla s Hamry nerozhodně


Branky


0

V souboji dvou celků, kterým již o nic nešlo, viděli diváci po brance na každé straně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do jednobrankového vedení

Do zápasu vstoupili lépe hráči hostí a měli v prvních dvaceti minutách více ze hry. Vypracovali si i pár nebezpečných šancí, ale ve svratecké bráně stál opět perfektně připravený Rudolf Sáblík. Po dvaceti minutách se hráči Svratky začali osmělovat a po prvním náznaku šance hned ze druhé vstřelili gól. Petr Štěpánek přihrávkou z lajny našel na malém vápně Jana Pecha, který si balon zpracoval, bez problému se otočil kolem obránce hostí a pohotově zakončil po zemi k tyči. Svratka tak šla do vedení a Hamry se nadále marně probojovávaly k vyrovnání. Po půl hodině utkání se začalo přitvrzovat v osobních soubojích. Nespočet nefotbalových soubojů sehráli domácí Richard Malovič s hostujícím Dominikem Havlíkem. Do poločasu mohla Svratka své vedení navýšit. Po krásně sehrané akci z poloviny hřiště až na velké vápno hostí si bohužel všimnul Petr Štěpánek po své levici nabíhajícího Tomáše Vítka až na poslední chvíli, kdy už se mohl Tomáš Vítek řítit sám na bránu, byl vystaven do ofsajdové pasti.

Zedníček vyrovnal z přímého kopu

Druhý poločas příliš fotbalové krásy nepřinášel. Hra se kouskovala častým přerušováním zaviněným mnohdy až nehezkými, nesportovními fauly z obou stran. Bohužel evidentní fauly často zůstávaly nepotrestány a obráceně. Po jednom faulu před hranicí velkého vápna domácích bylo bohužel v 69. minutě srovnáno. K balonu se postavil Vojtěch Zedníček, přízemní střelou obstřelil zeď a Rudolf Sáblík se nestihl ani pohnout - 1:1. Po pár minutách z téměř totožného místa si Zedníček přímý volný kop zopakoval, ale tentokrát přestřelil. Do zbytku utkání padlo ještě na obou stranách několik žlutých karet a také na každé straně po jedné červené, ale mnoho fotbalovosti již závěr utkání nepřinesl. Vzhledem k postavení obou soupeřů v tabulce se odehrál až zbytečně vyhrocený zápas, ve kterém se nakonec body dělily.



Ohlasy k zápasu


SK Svratka
Petr Voldán: Nervozní utkání z obou stran skončilo zaslouženou remízou.

FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Nějaké šance jsme si vytvořili, ale nic neproměnili. Soupeř z ojedinělého útoku skóroval a poté přerušoval hru častými fauly. Nám se podařilo alespoň vyrovnat. Rozhodčí hroznej na obě strany.



Sestavy


SK Svratka
R. Sáblík [-] - - J. Pech [-] - R. Malovič [-] , J. Matouš [-] , J. Vítek [-] , T. Jambor [-] , P. Moučka [-] (63. M. Ondra [-] ) , P. Štěpánek [-] , M. Moučka [-] , A. Gregor [-] , T. Vítek [-]

FC Hamry nad Sázavou
T. Pinkava [-] - P. Neubauer [-] , I. Sojma [-] , V. Zedníček [-] (68. L. Sýs [-] ) , A. Šabart [-] - P. Vašek [-] , P. Novotný [-] , J. Miklík [-] , J. Zeman [-] - D. Havlík [-] , J. Zábranský [-]

ŽK: 38. J. Vítek , 78. R. Malovič , 80. A. Gregor , 88. J. Pech - 28. D. Havlík , 42. V. Zedníček , 62. P. Vašek , 87. J. Zeman , 90. P. Neubauer . ČK: 66. J. Vítek - 69. D. Havlík .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROKOP Pavel - TEPLÝ Radek, KŘÍŽ Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.