Křižanov vyhrál v Rozsohách


Branky


0

Křižanov po domácí jarní mizérii zabral venku a veze tři body z Rozsoch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jedinou branku vstřelil Roman Navrátil

V pátečním předehrávaném kole přišly Rozsochy o svoji dlouhou šňůru zápasů bez porážky, když je na jejich hřišti zaskočila na jaře výborně hrající Nedvědice. Jejich série se zastavila až na čísle třinácti zápasů bez prohry. Další negativní sérii má na kontě naopak Křižanov, který dokázal na jaře v domácím prostředí všechny své čtyři zápasy prohrát, jak tedy jde vidět Křižanovu to jde lépe na hřištích soupeřů, kde nasbíral nejvíce bodů z celé soutěže. První poločas moc fotbalové krásy ve šlágru 21. kola mezi Rozsochami a Křižanovem nebylo k vidění. Do šancí se celky dostávaly sporadicky. První větší šanci měli domácí ve 24. minutě, kdy po faulu před pokutovým územím si postavil míč Kučera, ale branku jen těsně minul. Ve 31. minutě hostující záloha vyslala do brejku Romana Navrátila, který v samostatném úniku překonal Juračku - 0:1. Domácí se i nadále snažili o vyrovnání, avšak jejich akce končily sporadicky v zámezí, či v rukavicích brankáře Bajera.

 

 

Křižanov rozhodl hned po pauze

Do druhého poločasu chtěly Rozsochy vstoupit aktivně, jenže hned jejich první chyba rozhodla celé utkání. Míč získal Petr a výstavní střelou z pětadvaceti metrů překonal domácího brankáře Juračku podruhé - 0:2. Domácí se snažili o zvrácení utkání, ale zradila je hra v útočné fázi. Utkání tak skončilo 0:2. Pro Rozsochy je to poprvé od sestupu z I.B třídy co doma v jedné sezóně prohrály dva zápasy. V příštím kole tak může Křižanov navázat na dnešní vítězství a na jaře poprvé doma bodovat, když jejich soupeřem budou Počítky. Rozsochy se pokusí vyhrát na hřišti poslední Dolní Rožínky.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil:

SK FC Křižanov
Josef Milota: Dobře odvedená práce celého mužstva. Domácí hrozili pouze z rohových kopů, ale ty jsme si všechny pohlídali. Jinak jsem rád, že si soupeř nevytvořil žádnou gólovou příležitost a my naše připravené šance proměnili.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - UHLÍŘ Zdeněk, PADRTKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.