Rozsochy vyhrály v Počítkách a natáhly sérii neporazitelnosti


Branky


88. F. Toman (p.) - 16. J. Kalvoda , 18. P. Kučera , 54. J. Smolka
0

Rozsochy zlomily prokletí ze hřiště v Počítkách, kde od sestupu z I.B třídy ještě nevyhrály a zároveň zde uhrály pouze bod za bezbrankovou remízu v rámci 16. kola na „Jaře 2014“. Rozsochy si tak připsaly nad Počítkami vítězství 3:1 a po třinácté v řadě již neprohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy udeřily dvakrát během dvou minut

Hosté z Rozsoch vstoupili do utkání velmi aktivně a svou hrou dělali domácím veliké problémy. V šestnácté minutě poslal centr do šestnáctky Jaroslav Kalvoda a k údivu všech skončil míč za zády brankáře Davida Šobeje – 0:1. Hosty vstřelená branka povzbudila a již v 18. minutě lovil míč brankář Šobej z branky podruhé, Kalvoda zahrával standardní situaci z pravé strany a míč za záda domácího brankáře poslal Pavel Kučera - 0:2 Domácí šance ztroskotali většinou na skvěle chytajícím brankáři hostů Milanu Juračkovi. Domácí většinou hrozili ze standardních situací.

Domácí stačili jen snížit z pokutového kopu

Domácí vstoupili do druhého poločasu aktivně, ale šance skončili buď v zámezí nebo v náručí Juračky. V 54.  minutě se do rychlého protiútoku dostal hostující Petr Bureš, ale jeho střela šla pouze do brankáře domácích, odražený míč se však dostal k zcela volnému Janu Smolkovi, který propálil vše, co mu stálo v cestě - 0:3. Domácí však nesložili zbraně a hrozili hlavně ze svých standardních situací. Po rychlém protiútoku v 88. minutě, kdy do šestnáctky přihrával míč Roman Halamka tak hostující Marek Šafránek zahrál rukou a sudí Prokop nařídil pokutový kop. Ten se štěstím proměnil František Toman - 1:3. Utkání už se pak pouze dohrálo.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Přijel k nám tým ze špičky tabulky, což výsledkem potvrdil. V utkání jsme měli několik vyložených šancí, ale selhali jsme v koncovce, kterou musíme do příštího zápasu zlepšit.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Chtěli jsme v Počítkách vyhrát a zlomit tak sérii, kdy jsme v Počítkách ještě nevyhráli, což se nám povedlo. Za vítězstvím jsme šli od začátku. Podali jsme poctivý výkon. Vyplatila se nám hra na tři útočníky, kdy jsme dokonale využili naše šance a domácí v koncovce selhali nebo je vychytal brankář Juračka.



Počet diváků: 80. Rozhodčí: PROKOP Pavel - HLADÍK Jiří, LHOTSKÝ Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.