Souboj o záchranu vyzněl lépe pro Věchnov


Branky


87. P. Vondruška (p.) - 22. D. Uhlíř , 30. O. Ostrýž , 38. O. Ostrýž (p.)
0

V souboji dvou posledních celků tabulky byl úspěšnější Věchnov, který o svém vítězství rozhodl v prvním poločase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Věchnov udeřil v první půli třikrát

V dnešním zápase přivítala domácí Dolní Rožínka hosty z Věchnova. Oběma klubům hrozí sestup. Ve 2. minutě hosté poprvé zahrozili, když po špatné domluvě domácích stoperů Ostrýž těsně minul branku Brambory. Hned za minutu domácí Vašíček utekl obraně Věchnova a střelou k zadní tyči mohl dostat domácí do vedení. Bohužel střela těsně minula tyč. Ve 12. minutě kopal Lukš přímý kop, ale opět těsně mimo. V probíhající 21. minutě Lukš vystřelil za hranicí velkého vápna. Střela byla zblokovaná domácí obranou. Míč se dostal k Hofmanovi, který vystřelil, brankář Věchnova Starý ránu vyrazil jen k Bartoňkovi, ale bohužel pro domácí ten minul odkrytou branku. Hned z protiútoku hosté poprvé trestali. Kovalčík netrefil balón. K němu se dostal k Ostrýž a ten přihrávkou našel Uhlíře. Pro něho bylo jednoduché trefit prázdnou branku - 0:1. Za osm minut bylo pro domácí hůř. Ostrýž vystřelil ke vzdálenější tyči a bylo to - 0:2. Ve 38. minutě fauloval Baláž Ostrýže ve vápně. Nařízenou penaltu hostující střelec proměnil - 0:3.

Domácí snížili až v samotném závěru

Druhý poločas začali domácí velkým tlakem. Bohužel pro ně bez vstřelené branky. Poté se hra vyrovnala. Domácí se snažili něco vymyslet. Měli i několik šancí, ale žádná neskončila v brance Starého. Hosté se nikam nehnali. Dobře bránili a spoléhali se na rychlé protiútoky. Dlouhými nákopy hledali v drtivé většině Ostrýže. V 87. minutě se domácí dočkali alespoň jedné branky. Když po faulu na Bartoňka proměnil penaltu Vondruška a stanovil konečné skóre zápasu na - 1:3. Příští týden tak Dolní Rožínka přivítá v souboji o všechno předposlední Vír s pětibodovou ztrátou na svého soupeře od svratecké přehrady.



Ohlasy k zápasu


TJ Baník Dolní Rožínka
Jiří Jokl: V prvních 20 minutách jsme neproměnili tři tutové šance. Hosté nás potrestali třemi góly a bylo po zápase.

TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Konečně se nám podařilo vyhrát. Kluci odvedli bojovný výkon a zaslouženě jsme vyhráli. Obzvláště se zadařilo Ondrovi Ostrýžovi, který zápas rozhodl, když na první gól nahrál a další dva dal.



Počet diváků: 105. Rozhodčí: BUDÍN Jan - BULA Nikola, LANDSMAN David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.