Souboj o čelo tabulky skončil nerozhodně


Branky


0

Rozsochy pokračují v úspěšné sérii a po remíze s Bory již po dvanácté za sebou neprohrály.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil bez branek

Do zápasu vstupovali dva celky ze samé špice tabulky. Domácí Rozsochy se po jedenáctizápasové sérii bez prohry dostaly na páté místo v tabulce, jejich soupeř z Borů byl třetí a dokonce před třemi koly vedl i celou tabulku Okresního přeboru. V prvním poločase nebylo k vidění moc pohledných akcí. Ani jeden z obou celků si za první poločas nevypracoval žádnou vyloženou šanci, bylo to takové oťukávání z obou stran. Hosté spoléhali na rychlé protiútoky. Přesná stovka diváků mohla tedy odejít na občerstvení s očekáváním lepší fotbalové podívané ve druhém poločase.

Bory rychle odpověděly na branku domácích

Rozsochy lépe vstoupily do druhého dějství. Domácí šli zásluhou Kučery do vedení, když po přímém kopu Jaroslava Kalvody z pravé strany se prosadil Pavel Kučera v 56. minutě - 1:0. Vedení domácích však netrvalo dlouho, již v 59. minutě po rychlém protiútoku se prosadil Miroslav Ochrana, když hlavou loboval vyběhlého brankáře Milana Juračku - 1:1. Domácí se nadále tlačili do útoku a v 82. minutě neproměnil samostatný únik na brankáře Pavel Kučera a z následné dorážky se neprosadil ani Petr Bureš. Hosté spoléhali na rychlé brejky, ale ty ztroskotaly na skvělém Milanu Juračkovi. Příští týden je tedy řada na fotbalistech Počítek, jestli ukončí famózní dvanáctizápasovou sérii domácích bez prohry. Na jejich menším hřišti nečeká Rozsochy rozhodně nic jednoduchého.



Ohlasy k zápasu


TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: První poločas bez šancí. Ve druhém poločase se nám podařilo vstřelit první branku. Ale nechali jsme si záhy vyrovnat. Rozhodčí odpustil hostům pokutový kop za ruku ve vápně.

TJ Družstevník Bory
Jan Fňukal: V prvním poločase vyrovnaná hra s náznaky šancí na obou stranách. V druhé půli jsme kazili rozehrávku a dostávali tím domácí do tlaku. Branku jsme si dali opět vlastní po dvojnásobném odrazu z předcházející standartní situace. Brzy se nám podařilo vyrovnat a vytvářeli jsme si další šance. Závěr zápasu byl ve znamení náporu domácích, díky výbornému Pokornému jsme remízu udrželi.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: DÍTĚ Radek - TOMANDLOVÁ Karolína, PADRTKA Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.