Bohdalov doma opět zvítězil


Branky


0

Bohdalov opět v domácím prostředí vyhrál, tentokrát zdolal Svratku 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šimek otevřel účet zápasu

V 19. kole Okresního přeboru hostil v tabulce druhý Bohdalov sedmou Svratku. V prvním poločase se hrál oboustranně útočný fotbal. Obě mužstva si vytvářela šance, ale oba brankaři podávali skvělé výkony. Domácí nastřelili tyč a dorážku pochytal hostující brankář. Další střely domácích končily v jeho rukavicích nebo těsně vedle brány. Až ve 23. minutě utekl všem Šimek a střelou k tyči překonal brankáře - 1:0. Hosté kontrovali, ale střelu Pecha vytěsnil brankař Mundok mimo bránu. Domácí stále útočili, ale branka hostí byla pro ně zakletá.

Bohdalov rozhodl v poslední minutě zápasu

Do druhého poločasu domácí vlétli s cílem navýšit vedení a protrhnout střeleckou smůlu, ale střely Koukala, Šimka, Wasebauera a ostatních končily na rukavicích Sáblíka. Chvílemi hosté působili odevzdaným dojmem a útoky domácích na hostující bránu nepřestávaly. V 80. minutě domácí polevili v náporu a z jedné akce mohl vyrovnat Pech, kdy jeho střelu k tyči bravurně vytlačil Mundok mimo bránu. V 85. minutě zase domácí udělali závar před hostující branou, ale střely Koukala, Jaroše, Henzla končili na Sáblíkovi, jako kdyby jejich střely přitahoval. V  úplném závěru doběhl Henzl míč u brankové čáry, obehrál obránce a naservíroval Aleši Neumanovi na penaltu a ten nekompromisně pod břevno pojistil vítězství - 2:0.



Ohlasy k zápasu


Sokol Bohdalov
Tomáš Doležal: Do utkání jsme vstupovali s cílem navázat na minulou výhru v Dolní Rožínce a získat plný počet bodů na domácím hřišti. V prvním poločase jsme si vytvořili několik šancí , ale ujala se až střela Šimka. Podržel nás brankař Mundok, když vychytal střelu kapitána k tyči. Vytvářeli jsme si šance ze standartních situací a rychlých potiútoků, ale brankař hostí nás vychytal. V druhém poločase jsme hosty přehrávali, jenže veškeré střely a dorážky brankou neskončily , jako kdyby byla branka hostí zakletá. Hosté sporadicky útočili, ale obrana a brankař si s tím poradili. V závěru Mundok pokryl nebezpečnou střelu Pecha. A vítězství jsme si už potom pohlídali.

SK Svratka
Petr Voldán: Zasloužená výhra domácích.V utkání nás podržel brankář Sáblík.Nyní musíme bodovat v domácím utkání s Bobrovou.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.