Křižanov potvrdil výhrou ve Věchnově první místo v tabulce


Branky


0

Křižanov už znovu šlape, což potvrdil výhrou ve Věchnově 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Křižanov se dostal brzy do vedení

Věchnovští povzbuzení prvním jarním bodem z minulého zápasu z Počítek, přivítali na domácí půdě první Křižanov. Před necelou 100 přihlížejících diváků se hrál bojovný fotbal. V 8. minutě se první střelou na věchnovskou bránu otevřelo skóre, kdy šibenici parádní ranou vymetl křižanovský Filip Trnka. Po té se hrál víceméně vyrovnaný fotbal s mnoha nepřesnostmi na obou stranách. Křižanov si vypracoval více příležitostí k zakončení, jenže ztroskotaly v zakončení a výborném brankáři Starém. Největší akci domácích první půle trestuhodně zahodil Fryšonc, ke kterému propadl míč po autovém vhazování a tváří v tvář brankáři nechal vyniknout jeho brankářské umění.

Hosté pojistili výhru v závěru zápasu

Druhá půle začal lépe pro věchnovské, měli více ze hry a tlačili se do zakončení jenže bez gólového efektu. Křižanov podnikal rychlé kontry, které ale zabíjela nepřesnost finálních přihrávek. Největší šanci na vyrovnáni měli domácí v 68. minutě, kdy po dlouhém autu neprotlačil míč za ležícího brankáře Soudek. Když už to vypadalo, že zápas skončí těsnou výhrou Křižanova, dal po rychlém protiútoku gólovou pojistku Jakub Stupka a Křižanov tak vyhrál ve Věchnově - 0:2. Věchnov tak čeká příští kolo zápas pravdy v Dolní Rožínce. Křižanov přivítá ve šlágru kola Hamry a bude chtít poprvé na jaře v domácím prostředí bodovat.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Myslím si, že jsme Křižanov potrápili, gratuluji jim k vítězství.

SK FC Křižanov
Josef Milota: Po dalším nepovedeném domácím utkání jsme měli co napravovat. I když šlo o souboj tabulkově rozlišných týmů, tak domácí potřebují každý bod. Vycházeli jsme z dobré obrany a jediné nebezpečí hrozilo z autových vhazování. Dali jsme brzký gól a pak stačilo přidat jen pojistku a utkání by bylo rázem v naší moci. Naše kombinace i přechod do útoku byly na dobré úrovni, ale vázla nám finální přihrávka a hlavně koncovka. Zápas tak mohl být rozhodnutý dříve a skóre by bylo také jiné, ale jsem spokojen s bojovností celého mužstva, a že jsme udrželi čisté konto.



Počet diváků: 60. Rozhodčí: HROMÁDKA Miroslav - KADLEC Lukáš, POKORNÝ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.