Hamry rozhodly derby nad Počítkami v prvním poločase


Branky


16. P. Novotný (p.) , 23. J. Zábranský , 42. K. Suský
0

Hamry viděly derby, ve kterém domácí šestý tým tabulky hostil osmé Počítky. Vše podstatné se odehrálo v prvním poločase, ve kterém Kladiváři nastříleli svému soupeři z Počítek tři branky a po změně stran již dotáhli ostře sledované derby do vítězného konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hamry v prvním poločase třikrát skórovaly

Kladiváři přivítali na svém hřišti v derby Počítky. Zápas začali aktivněji domácí a měli sérii rohů, které však nevyužili. Až v 16. minutě se vydal do vápna Vojtěch Zedníček, který byl faulován a byla nařízena penalta. K té se postavil jako správný kapitán Pavel Novotný a s přehledem proměnil. Tento okamžik domácí ještě víc povzbudil a chtěli přidat další branku. Hosté z Počítek se snažili, ale žádnou větší šanci si nevytvořili. Ve 26. minutě tak přišel další zásah Hamrů. Dominik Havlík vyhrál na půlce souboj, přihrál volnému Janu Dvořákovi, který přistrčil Jiřímu Zábranskému a ten o tyčku zamířil přesně. Další průběh poločasu probíhal bez šancí, až před poločasem přišel roh domácích. Dlouhý roh propadl až na Kamila Suského a ten propálil vše před sebou. Kladiváři tak šli do kabin za pohodlného vedení 3:0. 

Domácí zápas již kontrolovali

V druhém poločase si už domácí výsledek spíše hlídali a nikam se moc nehnali. Počítky se do žádných šancí nedostávali, a tak bylo jasné ,kdo derby ovládne. Kladiváři mohli ještě náskok navýšit, když trefil Vojtěch Zedníček břevno. Dominik Havlík a Pavel Novotný také provětrali rukavice hostujícího golmana, ale další branka už nepadla. Hamry tak potvrdili formu na domácím hřisti a Transformátoru nedali šanci. Sto dvacet fanoušků mohlo tedy odcházet spokojeno a v příštím kole čeká Kladiváře vedoucí celek tabulky Křižanov. Ten poslední dva zápasy na domácí půdě prohrál 0:4 a 0:5. Příští kolo nás proto čeká další zajímavý duel.



Ohlasy k zápasu


FC Hamry nad Sázavou
Dominik Havlík: Zápas jsme začali aktivně a chtěli jsme toto utkání vyhrát. Rozhodli jsme prakticky za první poločas a Počítky do ničeho nepustili. Myslím, že jsme vyhráli zaslouženě.

SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: Do Hamrů jsme jeli s cílem potrápit domácího favorita, což se nám z počátku utkání dařilo. Zápas ovlivnila nesprávně nařízená penalta, kdy Zedníček pád v pokutovém území nafilmoval. Chtěl bych hráčům poděkovat za odmakaný zápas.



Počet diváků: 120. Rozhodčí: TOMÁŠEK Petr - ČECH Miloš, TOMANDLOVÁ Karolína.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.