1:1
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.04.2016 16:00

18.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Věchnov uhrál důležitý bod v Počítkách


Branky


0

Domácí Počítky již sedm zápasů v řadě neprohrály. Svoji sérii protáhly i po zápase s Věchnovem, i když bod je pro domácí po nerozhodném výsledku spíše ztrátou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas branku nepřinesl

V 18. kole okresního přeboru se utkaly v tabulce deváté Počítky a předposlední třináctý Věchnov. Hlavně hosté z Věchnova potřebují každý bodík k záchraně v soutěži, s tím také přijeli do Počítek. Na velmi těžkém terénu se hrál bojovný fotbal s minimem šancí na obou stranách. Přesto v první půli měli domácí více ze hry. Největší šanci měl František Toman, kdy z hranice velkého vápna napálil míč do břevna. Věchnov zahrozil ze standardní situace a Pivko z bezprostřední blízkosti hlavou přestřelil. Počítky hrozily z rohových kopů, kdy Sláma poslal nebezpečné centry, ale jak Zajíček, tak i Ondřej Toman hlavičkovali nad bránu hostujícího brankáře.

Věchnov vyrovnal osm minut před koncem

Druhý poločas už s fotbalem neměl moc společného. Věchnov pouze nakopával na střelce Ostrýže a Počítky hrozily z rychlých brejků. První branku utkání vstřelil hlavou Ondřej Zajíček, když mu na hlavu posadil perfektním centrem Martin Řeháček. Ondřej Zajíček se bohužel po tomto gólu zranil a musel střídat. Věchnov vyrovnal v 82. minutě - před brankou zůstal nepokrytý Bílek a stanovil konečné skóre na - 1:1. Počítky však neprohrály již osmý zápas v řadě. V příštím kole tak čeká Počítky velké derby v Hamrech, kde budou zajisté Kladiváři tuto sérii chtít Transformátoru ukončit. Věchnov čeká také velký bonbónek, když na jeho hřiště přijede vedoucí Křižanov.

 


Ohlasy k zápasu


SK Transformátor Počítky
Rostislav Ptáček: „Velice těžké utkání. Věchnov potřebuje každý bod v boji o záchranu a my jsme tento zápas chtěli zvládnout lépe. Na velice těžkém terénu se ani lepší fotbal hrát nedal. Asi spravedlivá remíza.“

TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Spíše šlo o nakopávanou než o fotbal. Na tomto terénu se asi nic jiného hrát nedá. Vyhrát mohli Počítky i Věchnov. Remíza asi spravedlivá.



Sestavy


SK Transformátor Počítky
D. Šobej [-] - O. Toman [-] , M. Řeháček [-] , A. Kment [-] , T. Straka [-] - P. Hájek [-] (65. A. Svoboda [-] ) , R. Schneider [-] , F. Toman [-] , L. Sláma [-] - P. Němec [-] (77. R. Němec [-] ) , O. Zajíček [-] (71. M. Benc [-] )

TJ Věchnov
D. Starý [-] - V. Kroupa [-] , F. Uhlíř [-] , P. Kučera [-] , Z. Fryšonc [-] , O. Ostrýž [-] , R. Pivko [-] , J. Jedlička [-] , J. Bílek [-] , D. Uhlíř [-] (84. T. Bukáček [-] ) , P. Soudek [-] -

ŽK: 27. P. Hájek , 84. T. Straka - 5. Z. Fryšonc , 27. P. Soudek , 75. V. Kroupa .
Hráči zápasu: R. Schneider - J. Jedlička .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠOUSTAR Jaroslav - MYŠKA Roman, HLADÍK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.