0:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 15:30

17.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozsochy rozhodly zápas ve druhé minutě zápasu a již deset zápasů po sobě neprohrály!


Branky


0

Věchnov, který potřebuje každý bod k záchraně v soutěži, prohrál brankou z prvního útoku v zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rozsochy se ujaly rychle vedení

Do třetího jarního zápasu nastoupili domácí z předposledního třináctého místa tabulky. V prvních dvou jarních zápasech inkasovala domácí obrana vždy po šesti brankách. Jasným úkolem bylo proto zastavit lavinu obdržených branek a pokusit se bodovat. Věchnov čeká na výhru již rekordních osm zápasů, když naposled doma zdolal 19. září Dolní Rožínku. Úplně v odlišné situaci byly před tímto zápasem v tabulce páté Rozsochy, které neprohrály již posledních devět zápasů za sebou. Do zápasu vstoupili aktivněji hráči Rozsoch, kteří dokázali hned ve 2. minutě ze standartní situace otevřít skóre. Úspěšným střelcem se stal Jiří Zítka. Poté se hra vyrovnala. Věchnov se tlačil do vyrovnání, ale nedokázal žádnou akci gólově zakončit. Hosté z Rozsoch hráli na rychlé brejky, ale žádný efekt to také nemělo. Poločas se dohrál v tomto duchu a Rozsochy šli tedy do šaten za jednogólového vedení.

Druhá půle mnoho krásy nepřinesla

Druhý poločas se začal náporem domácích. Věchnov se tlačil za vyrovnáním, ale chyběl mu důraz a trochu toho štěstíčka. Rozsochy čekaly na brejky, které již  další góly nepřinesly.

Zápas skončil 0:1 pro Rozsochy, které si tak připsaly po výhře tři body a zaokrouhlily počet neprohraných zápasů na deset v řadě. V dalším kole jim jejich povednou šňůru budou chtít ukončit hamerští kladiváři. Věchnov jede na hřiště Počítek, které již sedm zápasů po sobě také neprohrály. Příští týden uvidíme, která série bude pokračovat nebo jestli nějaká bude ukončena.



Ohlasy k zápasu


TJ Věchnov
Jiří Jedlička: Bohužel jsme doplatili na hrubku ze začátku zápasu. Remíza by byla spravedlivá, ale nato se nehraje.

TJ Rozsochy
Bohumil Prášil: Na začátku utkání jsme byli aktivní a v první minutě jsme dali branku. Od 15. minuty to byl více boj než fotbal. Ve druhém poločase nám pomohli střídající hráči, kteří se zapojovali do kombinace.



Sestavy


TJ Věchnov
F. Uhlíř [-] - J. Bílek [-] (62. L. Novák [-] ) - O. Ostrýž [-] - P. Soudek [-] , V. Kroupa [-] , P. Sedlák [-] , P. Kučera [-] (80. T. Bukáček [-] ) , Z. Fryšonc [-] (70. D. Uhlíř [-] ) , R. Pivko [-] , J. Jedlička [-] , J. Pokorný [-]

TJ Rozsochy
M. Juračka [-] - P. Kučera [-] (77. R. Vališ [-] ) , P. Bureš [-] (88. J. Střešnák [-] ) , M. Šafránek [-] , J. Kalvoda [-] , J. Nebola [-] (50. V. Šafránek [-] ) , I. Šťastný [-] (60. T. Zítka [-] ) , J. Smolka [-] , E. Šibor [-] , L. Gál [-] , J. Zítka [-]

ŽK: 86. D. Uhlíř .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: NAHODIL Petr - JUDA Jaroslav, ŠOUSTAR Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.