Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.05.2016 17:00

23.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec pokořil Záhornice a odvezl si tři body


Branky


0

Záhornice doma na svého soupeře nestačily a Vestec si odvezl tři body za výhru 4:1. Domácí tak pokračují v negativní sérii, když nedokázali získat ani bod ze všech 9 jarních zápasů. Naopak Vestec dokázal svou sérii bez zisku bodu přerušit a připsal si v tabulce 5. výhru v sezóně. V tabulce patří Vestci 11. místo, Záhornice jsou dvanácté s již velkou ztrátou 8 bodů na svého soupeře. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vestec do poločasu vstřelil dvě branky

Záhornice nastupovaly k utkání s cílem prolomit svou černou sérii proher. Podobně na tom byli i hosté, kteří posledních čtyři zápasy také nebodovali. Úvod utkání patřil hostům, kteří se hned v 2. minutě ujali vedení, když se dokázal prosadit hostující Jakub Vošický. Za šest minut se hosté dokázali prosadit podruhé, když z přímého kopu mířil přesně k tyči Zdeněk Němec. Hosté se rychlým dvoubrankovým vedením uspokojili a přestali hrát. Domácí převzali iniciativu na hřišti a začali si vytvářet šance. Dvě obrovské šance si vypracoval domácí kapitán Dominik Douša. Při první šanci mu střelu vyrazil hostující brankář Ivo Ryšavý, při druhé těsně mířil vedle tyče. Do konce poločasu se již skóre neměnilo, a tak hosté šli do kabin s vedením 2:0

Domácí dohrávali v deseti

Na začátku druhého poločasu se domácím podařilo snížit, když z přímého kopu se dokázal prosadit domácí kapitán Dominik Douša. Hosté však dokázali odpovědět o pár minut později, kdy získali zpět své dvoubrankové vedení. Prosadil se hostující Pavel Sedláček i přes protesty ze strany domácích, kteří se dožadovali odpískání ofsajdu. Navíc pro domácí přišla další pohroma o pár minut později, kdy byl po druhé žluté kartě v zápase vyloučen domácí Dominik Douša. Paradoxně domácí byli aktivnějším týmem, který si vytvořil řadu šancí. Třikrát se dostal do samostatného úniku domácí Jan Popek, ale dvakrát ho dokázal hostující brankář vychytat a jednou těsně minul. Hostům se poté podařilo přidat uklidňující čtvrtou branku, kdy se trefil Tomáš Líbal. Hosté si ve zbytku utkání své vedení pohlídali, domácím již nepovolili vstřelit žádnou branku a připsali si důležité vítězství 4:1.



Ohlasy k zápasu


Záhornice
Dominik Douša (záložník): "V utkání jsme dostali dvě rychlé branky, ale pak jsme si vypracovali řadu šancí, ale nedokázali jsme je přetavit v branku. Ve druhém poločase jsme vstřelili branku, ale pak jsem se nechal vyloučit, takže tým dohrával v deseti. I tak jsme měli další šance, ale branku jsme nedali, naopak soupeř nám ještě pak vstřelil dvě branky. Utkání bylo vyrovnané, ale štěstí přálo hostům, kteří vyhráli."

Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): "Jeli jsme si pro tři body a jsem rád, že jsme si je odvezli, i když se nám z toho povedlo udělat trochu drama. Šancí jsme měli spoustu, mohli jsme dát víc než 4 branky, ale potěšilo mě, že jsme konečně dokázali dát gól bez Jirky Jeníka. Snad na to navážeme příště."



Sestavy


Záhornice
M. Myška [-] - P. Karásek [-] , M. Rais [-] , V. Fuchs [-] (56. P. Šmejkal [-] ) - V. Brzák [-] , T. Knobloch [-] , D. Douša [-] , P. Tyl [-] - J. Popek [-] , J. Beneš [-] (46. J. Šmejkal [-] ) - A. Římal [-] (53. J. Šebetka [-] )

Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Antoš [-] (75. O. Antoš [-] ) , P. Sedláček [-] (55. Š. Novák [-] ) , J. Vošický [-] , L. Barták [-] , V. Kosinka [-] , L. Krumholc [-] , M. Šimůnek [-] , Z. Němec [-] , T. Líbal [-] , J. Jeník [-]

ŽK: 53. D. Douša , 78. P. Karásek . ČK: 55. D. Douša .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: HOLAS Robert - NOVÁK Miroslav (N), MOCEK Dušan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.