2:4
(2:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2016 17:00

20.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Vestec poprvé na jaře doma prohrál, nestačil na Žitovlice


Branky


16. J. Jeník , 24. D. Kadlec - 30. M. Břichnáč (p.) , 43. M. Břichnáč , 72. D. Knap , 77. M. Novák
0

Vestec si připsal první jarní porážku na domácím hřišti, když nestačil na tým Žitovlic a prohrál 2:4. V tabulce tak Vestci stále patří 11. příčka, když na 10. Chleby ztrácejí 10 bodů, naopak na 12. Záhornice mají náskok 4 bodů. Žitovlice potvrdily, že se jim v posledních zápasech venku daří, v tabulce udržely 2. příčku před ostatními pronásledovateli, stále však ztrácejí na první Mcely 10 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl hodně vyrovnaný, s šancemi na obou stranách.

Vestec nastupoval k utkání se Žitovlicema s tím, že se mu na domácím hřišti daří a ještě zde na jaře neprohrál. Chtěl tak předvést podobný výkon, jako v zápase proti Křinci, kde se mu podařilo zvítězit 2:1. Žitovlice si přijely pro tři body, aby udržely druhé místo v tabulce před Křincem a Vrbicí, navíc těžily z toho, že se jim na v posledních zápasech na hřištích soupeřů dařilo. Úvod zápasu patřil domácím, kteří svou bojovností předčili fotbalovější hosty. Již v 16. minutě dokázali svého soupeře zaskočit, když po krásném pasu za obranu se dostal domácí Jiří Jeník a se svou šancí naložil na výbornou - 1:0 pro domácí. Hosté se ještě nestačili oklepat z první branky a už prohrávali o dvě, o osm minut později se dokázal prosadit domácí David Kadlec, který využil toho, že míč k němu prodloužil skvěle hrající Jiří Jeník. Domácí záložník byl nepokrytý a krásnou střelou poslal domácí do dvoubrankového vedení. Utkání bylo skvěle rozehrané pro domácí rozehrané, bohužel však o pár minut později musel ze hry kvůli zranění odstoupit nejlepší hráč domácích Jiří Jeník, což byla obrovská rána pro Vestec. Hra se rázem změnila, hosté se více dostávali do zakončení a dokázali rychle snížit na rozdíl jedné branky, když dostali možnost zahrávat pokutový kop. Úspěšným exekutorem se stal hostující Martin Břichnáč. Domácí se snažili udržet vedení do konce poločasu, ale to se jim nakonec nepodařilo. Těsně před odchodem do kabin domácím nevyšel ofsajd systém, když se jim zapomněl jeden hráč a hostující Martin Břichnáč dokázal dané šance využít a způsobil, že hosté odcházeli do kabin o trochu veselejší. 

Žitovlice vstřelily dvě branky a vyhrály.

Druhá půle začala náporem hostujícího týmu. Domácím se nedařilo v útoku nic vymyslet, nedokázali podržet balón, čehož soupeř využíval a podnikal rychlé výpady do přetížené domácí obrany. Domácí dokázali odolávat dlouhou dobu, ale nakonec přeci jen kapitulovali. Hostující Dominik Knap natáhl ke střele a i za pomoci větru jeho pokus zapadl pod břevno domácí brány. O pár minut to bylo pro hosty již daleko veselejší, když jim přálo obrovské štěstí. Domácí Štěpán Novák se snažil odkopnout míč, ale bohužel jen trefil napadajícího Michala Nováka, od kterého se míč k úžasu všech domácích odrazil přímo do brány - 4:2 pro hosty. Ve zbytku zápasu se již skóre nezměnilo, domácí se již nedokázali prosadit, a tak Žitovlice si odvezly tři body z Vestce. 

 

 



Ohlasy k zápasu


Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Bylo znát, že hrajeme proti mužstvu ze špičky tabulky. Soupeř byl jednoznačně fotbalovější, my se to snažili dohnat bojovností. Odehráli jsme povedený zápas, bohužel to však nestačilo. Snad se nám do příště dá dohromady Jirka Jeník, jeho absence kvůli zranění byla znát. Každopádně je škoda, že když už jsme vedli 2:0, tak jsme alespoň bod neurvali.

Žitovlice
Martin Kříž (předseda): Jsem rád, že jsme zápas zvládli a vrátili se na druhé místo, protože jsme před utkáním řešili hodně omluvenek. Na střídání jsme měli jen jednoho hráče, který není ještě 100% fit. Jinak ostatní byli připravení jen v krajní nouzi. Utkání bylo místy dost tvrdé a někdy až zbytečně agresivní. Tým ukázal svou sílu a dokázal otočit dvoubrankovou ztrátu a ještě dokázal přidat další dvě branky, které nám stačili na vítězství. Možná nám i ,,pomohlo'' zranění Jeníka, přes kterého směřovalo většina míčů. Bez něj už nebyli tolik nebezpeční. Budu doufat, že to nebude nic vážného a pomůže svému týmu v dalších zápasech.



Sestavy


Vestec
I. Ryšavý [-] - D. Kadlec [-] , L. Krumholc [-] , J. Antoš [-] , L. Barták [-] (68. Š. Novák [-] ) , J. Vošický [-] , J. Jeník [-] , J. Matouš [-] , M. Šimůnek [-] , Z. Němec [-] , J. Jeník [-]

Žitovlice
J. Poděbradský [-] - M. Škoda [-] , J. Novák [-] , M. Dohnal [-] , M. Kříž [-] - M. Novák [-] , J. Bednář [-] , D. Knap [-] , D. Knap [-] - M. Břichnáč [-] , J. Poděbradský [-] (83. T. Zvěřina [-] ) -

ŽK: 32. J. Vošický , 62. J. Antoš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Novák Kamil - MOCEK Dušan (N), MALÝ Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.