0:3
(0:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 16:30

16.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Chleby si odvezly tři body ze hřiště Strak


Branky


0

Straky B nedokázaly v prvním jarním utkání doma porazit hostující Chleby, podlehly jim 0:3. Straky B tak prodloužily svou sérii proher v jarní části již na tři utkání. Společně se Záhornicema jsou tak jediní, kteří si nedokázali připsat žádný bod v jarní části sezóny. Díky tomu se Straky B dále propadají tabulkou, aktuálně jim patří 7. místo. Naopak Chleby zažívají opačnou sérii v neporazitelnosti v jarní části, která čítá již 3 zápasy. Díky výhře si Chleby polepšily v tabulce na 9. místo, když přeskočily Košík. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Janata zajistil dvoubrankové vedení

Domácí nastupovali k utkání s odhodláním odčinit porážku z minulého kola z Netřebic a získat tak první body v jarní části. Naopak hosté chtěli navázat na sérii dobrých výsledků z venkovních zápasů. Od začátku utkání bylo znát, v jakém rozpoložení se jednotlivé týmy nacházejí. Aktivnější byli hosté, kteří se hned ze začátku utkání ujali vedení, když před vápnem napřáhl Jiří Janata a poslal svou střelu přímo do šibenice. Po obdržené brance domácí zvýšili svůj tlak a vypracovali si řadu šancí, které ale nedokázali proměnit buď z důvodu špatné koncovky, nebo skvěle zasáhl hostující brankář Pavel Kyrpal. Největší šanci měli domácí po půlhodině hry, ale z brankové čáry dokázal odkopnout na poslední chvíli hostující Petr Kučera. Hosté však nezůstávali pozadu, vytvořili si řadu šancí po rychlém přečíslení domácí obrany, avšak jejich zakončení se nesetkalo s přesností. Před koncem poločasu si opět vzal slovo hostující Jiří Janata, který napřáhl před velkým vápnem, jeho střela byla tečována obranou domácích a k překvapení všech zapadla za domácího brankáře. Hosté tak dokázali odskočit na dvoubrankové vedení a tímto výsledkem skončil i první poločas. 

Bojovný druhý poločas nabídl pouze jednu branku

Druhý poločas nabídl spíše bojovné utkání s řadou osobních soubojů. Na hřišti se přitvrdilo a rozhodčí začal rozdávat i žluté karty. Přesto i úvod druhého poločasu patřil hostům, když ve 49. minutě hosté podnikli rychlý brejk, na jejímž konci byl útočník František Richter. Ten zachoval chladnou hlavu a mazácky přehodil obloučkem vyběhnuvšího domácího brankáře. Domácí se hnali za změnou pro ně nepříznivého výsledku, ale nepřálo jim štěstí v zakončení. Vypracovali si řadu rohových kopů a standardních situací, ale hostující brankář Pavel Kyrpal byl prostě k nepřekonání. A i když byl překonán, tak mu pomohla tyč. Hosté poté již závěr utkání kontrolovali a nedopustili žádnou změnu skóre. Utkání tak skončilo vítězstvím Chleb 3:0



Ohlasy k zápasu


TJ Straky B
Jaromír Soukal (trenér): Soupeř byl rychlejší, nám se nepodařilo proměnit naše šance. Nezbývá mi nic jiného než pogratulovat k vítězství.

Chleby
Luboš Černý (trenér): Bylo to velmi bojovné utkání na podmáčeném terénu. V prvním poločase to bylo vyrovnané utkání s šancemi na obou stranách, nám se podařilo je proměnit. Ve druhém poločase se nám podařilo přidat třetí branku, což bylo po vývoj utkání rozhodující. Poté jsme si to již pohlídali.



Sestavy


TJ Straky B
L. Digaňa [-] - M. Türoczy [-] , A. Vasiľ [-] (46. V. Richtár [-] ) , L. Sluka [-] , M. Váša [-] , M. Šrůt [-] , V. Poláček [-] , J. Řehoř [-] (65. R. Vinkler [-] ) , R. Pečenka [-] , L. Macoun [-] , P. Janák [-] (70. J. Novák [-] )

Chleby
P. Kyrpal [-] - J. Konfršt [-] (80. R. Ullmann [-] ) , F. Richter [-] , J. Janata [-] (82. J. Kolbaský [-] ) , M. Červák [-] , P. Kučera [-] (62. P. Krumpolec [-] ) , P. Horák [-] (46. K. Šatný [-] ) , J. Jenčík [-] , M. Hůlka [-] , P. Hájek [-] , P. Ullmann [-]

ŽK: 66. P. Janák , 81. R. Pečenka - 9. M. Hůlka , 40. J. Janata , 51. P. Kučera .
Místo: Straky. Počet diváků: 20. Rozhodčí: Lerch Jaroslav - ŘEHÁK Martin (N), ZAJÍČEK Václav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.