1:2
(1:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.04.2016 10:15

16.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: V atraktivním utkání byly nakonec spokojenější Mcely


Branky


0

Za nepříznivého počasí se hrálo v Běrunicích pro diváky velmi atraktivní utkání, obě dvě mužstva předváděla pohledný fotbal. Nakonec byli šťastnější hosté, kteří si odvezli tři body za těsnou výhru 2:1. Domácí tým posilněn o hráče A-týmu byl hostujícímu týmu více než vyrovnaným soupeřem, ale bohužel neměli tolik potřebného štěstí v koncovce. Běrunice B díky prohře klesly v tabulce na 8. místo a stále čekají na první výhru na jaře, naopak Mcely si upevnily první příčku a navýšily svůj náskok na druhou Vrbici na 7 bodů. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaný první poločas skončil remízou

 Domácí nastupovali ke svému druhému jarnímu utkání na svém domácím hřišti opět v netradičním čase 10:15, soupeřem jim byl aktuální lídr tabulky Mcely. Běrunice B využily možnosti posílit své mužstvo o hráče z Á-týmu, což se podepsalo na tom, že se hrálo pro diváka velmi pohledné utkání, kdy se utkala dvě vyrovnaná mužstva. Hosté si ze začátku vytvořili mírnou optickou převahu, ale první vážnou šanci měli domácí, když nastřelili tyč hostující branky. Jako první se v utkání radovali přeci jen hosté, když ve 20. minutě dostali možnost zahrávat nepřímý kop. Jiří Pažout přiťukl míč Martinu Hojsákovi, který nechytatelnou bombou z 25 metrů se trefil krásně pod břevno. Útočník, který minulé utkání vynechal kvůli zdravotním potížím, se tak vrátil do sestavy parádně a zaznamenal svou 20. branku v sezóně. Domácí mohli odpovědět v zápětí, kdy běžel sám na brankáře Pavel Ouzký, ale svou šanci trestuhodně zahodil. Stejný hráč však své selhání odčinil o pár minut později, když po chybě hostujícího Jana Němečka se dostal k míči a z ostrého úhlu dokázal zaskočit hostujícího brankáře Dominika Bartoše střelou o tyč. Nerozhodný stav vydržel až do konce prvního poločasu, i když oba dva týmy si vytvořily šance, ale nedokázaly je proměnit.

Kdo dá góla, vyhrál.

 Druhý poločas nabídl opět souboj dvou vyrovnaných týmů. Vše směřovalo k tomu, že kdo první v zápase vstřelí druhý gól, ten poté vyhraje. Hrál se fotbal nahoru dolů, obě dvě mužstva předváděla skvělý fotbal, jedinou kaňkou v utkání tak mohlo být pouze nepříznivé počasí. Zápas už pozvolna směřoval k remíze, když tu dokázali hosté udeřit podruhé. Hostující útočník běžel sám bránu, obešel brankáře, který ho však fauloval. Běžela 78. minuta utkání, kdy se k pokutovému kopu postavil Jiří Pažout, avšak s jeho pokusem si dokázal poradit domácí brankář Pavel Šafařík. Bohužel však dokázal pouze vyrazit míč před sebe, k dorážce se tak dostal Ondřej Bartoš a poslal hosty opět do vedení 2:1. Domácí vrhli vše do útoku ve snaze vyrovnat. Dokázali hosty dostat pod tlak, ale nedařilo se jim v koncovce. Největší šanci na vyrovnání měli domácí v samém závěru utkání, kdy nastřelili břevno. Rozhodčí pak nastavil ještě několik minut nad rámec normální hrací doby, ale domácím se již nepodařilo s nepříznivým výsledkem nic udělat. 

 



Ohlasy k zápasu


Běrunice B
Miroslav Fiferna (trenér): V poměrně silné sestavě jsme chtěli hosty obrat o body a oplatit jim porážku z podzimu,bohužel se nám to nepovedlo.

Mcely
Petr Hájek (trenér): Soupeř proti nám postavil 5 hráčů A-týmu, což se podepsalo na hodně kvalitním utkání. Když to vezmu divácky, fotbal se musel líbit, na IV. třídu to byl úžasný fotbal z obou stran. Moc se mi to líbilo. Rád bych klukům poděkoval, že jsme to zvládli. Byl to hodně emotivní zápas.



Sestavy


Běrunice B
P. Šafařík [-] - T. Brzák [-] - R. Černý [-] , L. Fiferna [-] , P. Fiferna [-] - L. Janouch [-] , O. Vaňura [-] , T. Fiala [-] - P. Ouzký [-] , D. Hála [-] , R. Dvořáček [-] (45. L. Hála [-] )

Mcely
D. Bartoš [-] - J. Němeček [-] , J. Kulhánek [-] - V. Klouček [-] , J. Mareček [-] (75. T. Knytl [-] ) , V. Löbl [-] - D. Fejér [-] (50. J. Kosina [-] ) , M. Hojsák [-] , L. Bartoš [-] (65. O. Bartoš [-] ) , M. Hojsák [-] - J. Pažout [-] (87. J. Nešněra [-] )

ŽK: 3. T. Brzák , 61. P. Ouzký , 80. P. Šafařík - 3. M. Hojsák , 55. L. Bartoš , 72. M. Hojsák .
Počet diváků: 22. Rozhodčí: MANŽEL Tadeáš - OUZKÝ Radek (N), HOJSÁK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.