Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.04.2016 16:30

15.kolo, Středočeský | Nymburk | IV. třída sk. B, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vestec doma remízoval s Chlebama


Branky


0

Vestec odehrál své druhé jarní utkání doma, tentokrát mu byly soupeřem Chleby. Domácí si vypracovali vedení 3:1, které nakonec neudrželi a zápas končil remízou 3:3. Vestec si tak připsal další bod do tabulky, kde mu patří 11. místo. Hosté se remízou bodově dotáhli na Košík, avšak kvůli horšímu skóre jim patří stále 10. místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gól do šatny zajistil vedení domácích v poločase.

Domácím patřil vstup do utkání, kdy na svého soupeře doslova vlétli. Již ve 4. minutě se domácí dočkali první branky, kdy z hranice vápna zamířil přesně k tyči Jiří Jeník. Hosté však dokázali odpovědět o 10 minut později, kdy po ideální přihrávce se ocitl sám před prázdnou brankou Petr Horák, pro kterého již nebyl problém míč dostat do sítě - 1:1. Domácí však byli nadále aktivnějším týmem, vytvářeli si šance, které však nedokázali proměnit buď kvůli špatné koncovce, nebo skvěle zasáhl hostující brankář Pavel Kyrpal. Závěr poločasu přeci jen patřil domácím, kteří zahrávali několik rohových kopů. Těsně před koncem poločasu se jim po rohovém kopu podařilo skórovat, kdy se hlavou prosadil podruhé v zápase Jiří Jeník. Stanovil tak poločasové skóre 2:1 pro domácí. 

Chlebům se podařilo pouze vyrovnat.

Do druhého poločasu opět domácí nastoupili aktivně a pokračovali ve své hře. Po faulu před pokutovým územím dostali domácí možnost zahrávat přímý kop. K míči se postavil David Kadlec a krásnou střelou odrazem o tyč nedal hostujícímu brankáři šanci - 3:1. Zdálo se být rozhodnuto, Vestec se uspokojil daným výsledkem a začal se spíše zaměřovat na defenzivu. Hosté přeskupili své řady a začali diktovat tempo zápasu. V 61. minutě se hostům podařilo snížit, když chybu domácího brankáře Iva Ryšavého potrestal skvěle hrající František Richter. Hosté se dále hnali za vyrovnáním, vypracovali si sérii několika rohových kopů, ale nedařilo se jim trefit branku. Nakonec se přeci jen dočkali, když pět minut před koncem zápasu propálil domácího brankáře hostující Jan Jenčík. Stejný hráč mohl v poslední minutě i rozhodnout, ale s jeho hlavičkovým pokusem si skvělým zákrokem poradil domácí brankář. Zápas tak skončil remízou 3:3



Ohlasy k zápasu


Vestec
Ivo Ryšavý (brankář): Vedli jsme 3:1, což bychom si měli pohlídat. Ale myslím si, že bod je dobrý s týmem, co má o pár bodů více než my. Druhý gól jsme dostali po mé chybě, soupeř pak stihl ještě vyrovnat a mohl v samotném závěru i vyhrát. Před zápasem bychom bod brali, ale vzhledem k průběhu jsme zklamaní.

Chleby
Luboš Černý (trenér): V prvním poločase byli domácí o něco lepší a zaslouženě vedli. Ve druhém poločase jsme domácí přehrávali a zaslouženě jsme vyrovnali, podle mě to byla zasloužená remíza.



Sestavy


Vestec
I. Ryšavý [-] - J. Antoš [-] , F. Kůrka [-] , J. Vošický [-] , T. Líbal [-] , J. Jeník [-] , J. Matouš [-] , M. Šimůnek [-] , Z. Němec [-] , D. Kadlec [-] , J. Jeník [-]

Chleby
P. Kyrpal [-] - P. Horák [-] (46. J. Konfršt [-] ) , F. Richter [-] , J. Janata [-] , V. Zajíček [-] (68. J. Kolbaský [-] ) , P. Kučera [-] , P. Krumpolec [-] (86. R. Ulmann [-] ) , J. Jenčík [-] , M. Hůlka [-] , P. Hájek [-] , P. Ullmann [-]

ŽK: 22. F. Kůrka , 34. J. Vošický .
Místo: Vestec. Počet diváků: 60. Rozhodčí: Voborník Josef - MOCEK Dušan (N), HŮLKA Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.