P. Jícha 20. (p.)
J. Pohlot 34.
M. Zieber 90.
3:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Napínavá koncovka pro domácí


Branky


20. P. Jícha (p.) , 34. J. Pohlot , 90. M. Zieber - 14. D. Sirůček , 32. J. Peška
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas bohatý na branky

Ve 14. minutě hosté poprvé v utkání udeřili. Prosadil se hostující Sirůček a dostal tak hostující tým do vedení - 0:1. V prvním poločase zatlačili domácí hosty k jejich vápnu a ve 20. minutě Jícha proměnil pokutový kop a vyrovnal na 1:1. O 14 minut později už domácí tým vedl. V 32. minutě se opět hosté dostali do vedení, když Peška uklidil odražený míč do branky domácích. O 2 minuty později Pohlot Jakub se krásně uvolnil a střelou do spodního pravého rohu hostující branky opět vyrovnal stav utkání. Do poločasu se již nic neudálo a tak skončil smírně 2:2.

Rozhodla poslední minuta

Domácí se tlačili za vstřelením rozhodující branky, ale nedařilo se jim to. Hosté měli 2 velké příležitosti, ale ani jednu neproměnili, když proti stál výbornými zákroky domácí brankář a jednou měl velký kus štěstí. Když byl v 86. minutě byl vyloučený Matoušek, zdálo se že to nebude mít vliv na výsledek utkání, jelikož už zbývali jen 4 minuty do konce. Avšak domácí v zápětí využili početní výhodu, když Zieber strhl vedení na stranu domácích a rozjásal tak všechny domácí diváky na stadionu. Pro hosty spíše krutý výsledek, ale nutno podotknout, že domácí si vítězství zasloužili. Hosté zcela zdrzeni opouštěli horko těžko hrací plochu. Konečný stav utkání 3:2.



Ohlasy k zápasu


SK Velké Přítočno
Kremláček Petr: To, co se nám celý podzim nedařilo, jsme dnes dokázali splnit a s velkými nervy, ale přece zvítězili. 3 body z tohoto utkání jsou velmi důležitým krokem v tabulce. Ukázali jsme sílu týmu.

SK Slaný B
Vavroch Radim: Je to obrovská škoda a smůla, že v tomto utkání jsme si nepřipsali alespoň bod, ale domácí tým byl dneska proti a my jsme se s tím nakonec nepopasovali a utrpěli jsme těžkou porážku.



Sestavy


SK Velké Přítočno
J. Čížek [-] - P. Senko [-] , J. Hráský [-] , T. Pavlíček [-] , P. Šiler [-] - P. Holeček [-] , P. Salyuk [-] , L. Senko [-] (87. L. Pletánek [-] ) , M. Zieber [-] - P. Jícha [-] , J. Pohlot [-] (90. M. Devera [-] ) -

SK Slaný B
M. Cílek [-] - L. Kuhn [-] , R. Šaroch [-] - J. Peška [-] - F. Hansl [-] (80. P. Žďárek [-] ) , D. Procházka [-] , L. Volf [-] (14. M. Žahour [-] ) , D. Sirůček [-] (71. N. Hrubík [-] ) , M. Majtaník [-] , O. Kuba [-] , P. Matoušek [-]

ŽK: 60. L. Senko - 40. D. Procházka , 75. P. Matoušek . ČK: 86. P. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Zieber , P. Jícha - J. Peška , D. Sirůček .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kindl Adam - CIHELKA Kamil (N), KURILLA Jozef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.