2:3p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hosté si připsali 2 body za vítěství po penaltách


Branky


0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle pro hosty

Už v počátku utkání dělal domácím obráncům velké problémy rychlonohý Čevenka, který je zaměstnával svou aktivitou. V 18. minutě se právě tohoto hráče nepodařilo uhlídat a otevřel účet dnešního utkání a hosté se dostali do vedení 0:1. Domácí se snažili odpovědět, ale zůstalo jen u nepřoměněných šancí. A když se neprosadil ani hostující Červenka. Stav první půle byl 0:1.

Domácím se v závěru podařilo vyrovnat

Do druhé půle vyběhli domácí hráči aktivněji a odměnou jim bylo v 55. minutě vyrovnání na 1:1, když se ranou z poza vápna trefil Rábl - 1:1. Remízový stav dlouho nevydržel a hosté se v 67. minutě opět ujali vedení, když svou druhou branku v utkání vstřelil hostující Červenka. Domácí od téo chvíle zcela dominovali a hosty za zbylých 20 minut nepustili do ničeho. Šance ale zůstavaly neproměněné a hosté si stále dělali zálusk na vítězství za 3 body. Domácí ale nepolevovali a odměnou za jejich zvýšenou aktivitu, hlavně uprostřed záložní řady jim bylo vyrovnání. 9 minut před koncem utkání stanovil remízový výsledek domácí Diviš - 2:2 a jelikož už ve zbytku utkání branka i přes velkou šanci domácíh nepadla, muselo tudíž se o vítězi rozhodnout v penaltovém rozstřelu.

3:4

Hosté byli v penaltovém rozstřelu úspěšnější a připsali si druhý bod do tabulky.



Ohlasy k zápasu


SK Běleč
Bureš Miroslav: Opravdu velká škoda je neproměněných šancí, kdybychom aspoň polovinu proměnili, svítilo by na ukazateli skóre úplně jiných rozměrů, avšak fotbal se hraje na branky a tudíž musíme brát bod za remízu.

Sokol Hrdlív
Janda Tomáš: Zase se potvrdilo to, jak je pro nás Červenka Dan tak důležitým hráčem. Ke konci utkání nám ubývali sílu, naštěstí jsme to ubránili do penalt a v nich jsme byli úspěšnější. 2 body bereme.



Sestavy


SK Běleč
P. Šnobl [-] - F. Trousil [-] , O. Tyburec [-] , L. Sádlo [-] , M. Rábl [-] , Z. Trousil [-] , K. Hykl [-] , J. Čermák [-] (46. F. Kougl [-] ) , K. Fejfar [-] , M. Dvořák [-] , L. Diviš [-]

Sokol Hrdlív
V. Sábel [-] - M. Mišik [-] , D. Červenka [-] , P. Sláma [-] , L. Motyčka [-] , L. Stejskal [-] , J. Vondrák [-] , T. Janda [-] , T. Hrabovský [-] , M. Tuháček [-] , K. Raclavský [-]

ŽK: 43. Z. Trousil , 65. F. Trousil , 73. K. Hykl - 34. M. Tuháček , 39. T. Hrabovský , 69. L. Stejskal , 87. L. Motyčka .
Hráči zápasu: M. Rábl , L. Diviš - D. Červenka .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Mareš Bohumil - TROUSIL Lukáš (N), GAŽI Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.