3:1
(1:1)
25. N. Onu
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.03.2016 15:00

14.kolo, Středočeský | Kladno | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lidice si připsaly 3 body


Branky


21. L. Falout , 50. J. Tyburec , 72. L. Falout - 25. N. Onu
0
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

Od úvodu utkání přebrali iniciativu domácí a snažili se vstřelit branku. To se jim dlouhou dobu nedařilo. Šancí měli mnoho, ale buď  trefili brankovou konstrukci nebo ztroskotali na výborném brankáři hostujícího celku. Avšak ve 21. minutě se domácí dostali do vedení, na střelu Falouta byl už i hostující brakář krátký - 1:0. Domácí se stále častějši tlačili do zakončení, ale druhou branku utkání vstřelili hosté a to konkrétně Onu Nsii Chuks. Běžela aktuálně 25. minuta první půle. Zbytek šancí v prvním poločase zůstalo nevyužito a tak se šlo do kabin za nerozhodného výsledku 1:1.

Domácí opanovaly druhou půli

V druhé půli domácí přidali na tlaku a snažili se utkání kontrolovat, což se jim do velké míry dařilo. Domácí měli další šance, a podařilo se je proměnit a tak v 50. minutě se ujali vedení, když se prosadil domácí Tyburec. Domácí dále v poklidu kombinovali a když už se zdálo, že utkání skončí stejným výsledkem jako na podzim, prosadil se domácí Falout, který zaznamenal svou druhou branku utkání stanovil tak skóre dnešního utkání na 3:1 pro domácí. Nutno podotknout, že domácí zaslouženě zvítězili a připsali si do tabulky 3 body za vítězství 3:1. Hosté v tomto chtěli body určitě získat, avšak jejim výkonem na ně nedosáhli.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lidice
Topka Jaroslav: Do utkání jsme lépe vstoupili, avšak hosté vyrovnali. O poločase jsme si vyříkali co máme zlepšit a co dělat jinak a projevilo se to hned v úvodu druhé půle. Zaslouženě jsme zvítězili.

Sokol Hostouň B
Vlček Miroslav: Toto utkání nás nezastihlo v nejlepší formě, avšak na body jsme dosáhnout mohli. Nepodařilo se. Musíme se připravit na další důležité utkání a v domácím prostředí zvítězit.



Sestavy


TJ Sokol Lidice
V. Zach [-] - T. Vysloužil [-] , T. Radosta [-] , J. Tyburec [-] (90. P. Rudek [-] ) , L. Falout [-] , M. Hoffmann [-] , P. Vosyka [-] , M. Záleský [-] , V. Vysloužil [-] , M. Kochlefl [-] , P. Štika [-]

Sokol Hostouň B
T. Ondrejička [-] - M. Hlava [-] , J. Kubát [-] , L. Haloun [-] (65. P. Vaňha [-] ) , M. Slanina [-] , D. Fábry [-] , N. Onu [-] , T. Bureš [-] , M. Seidl [-] , P. Kohout [-] (79. R. Jindřich [-] ) , D. Viduna [-]

ŽK: 21. M. Slanina .
Hráči zápasu: L. Falout - N. Onu .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Švagr Roman - POKORNÝ Zbyněk, PULEC Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.