Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.04.2016 14:00

19.kolo, Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas dvou rozdílných poločasů


Branky


10. V. Šnajdr , 32. T. Čutka , 43. T. Čutka , 84. O. Parus - 37. M. Sýs , 62. M. Sýs , 70. M. Macháček
0

První patřil domácím, kteří svou mírnou převahu vyšperkovali góly. Hosté v prvním dějství byli sice opticky vyrovnaným soupeřem, ale v koncovce to nešlo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství patřilo domácím, kteří jej vyšperkovali dvougólovým vedením.

V prvních deseti minutách se domácí zastřelovali z dálky, aby první vážnou akci proměnili již v 10. minutě Šnajdrem. Hosté byli zaskočeni a jejich první šance přišla až v 19. minutě, ale z přímého volného kopu kapitán Hošek přestřelil. Téměř půlhodiny se odehrával zápas na polovině hřiště s velkým množstvím zkažených nahrávek na obou stranách. Domácím se v prvním poločasu dařilo. Začalo se opatrně se snahou neudělat chybu. Zbytinští hráli po stranách. Ve 26. minutě Zbytinští podnikli rychlý výpad do obrany hostů a byl z toho první gól. Ve 30. minutě měl na noze druhou branku Pavel Lebeda, ale minul branku. Ve 32. minutě již zahrozilo a Čutka dal domácím dvoubrankové vedení. Hosté se nechtěli s tímto stavem smířit a pomalu přebírali otěže hry a v 37. minutě jejich nejlepší hráč Lukáš Sýs snížil. Jenže domácí v závěru poločasu dokázali využít chybu obrany hostí a šli opět do dvoubrankového vedení, když se trefil opět Čutka. To byl zřejmě zlomový moment, neboť hostím v závěru gól scházel.

Druhý poločas domácí vypadli z role a neprobralo je ani vyrovnání hostí. Jenže v závěru rozhodla situace nedáš dostaneš a domácí získali šťastné tři body.

 V druhém poločase byli herně lepší Mářští, měli víc míč v držení a podnikali velmi nebezpečné výpady na branku Zbytinských. Hrál se zajímavý zápas, kdy domácí pomalu přenechávali iniciativu hostím a ti toho využili.  Po patnácti minutách této části se k míči dostal Miroslav Sýs, který ví, co s míčem a snížil. Hosté přitlačili domácí a začali být aktivní. V 70. minutě zahrával Hošek další standardku až z poloviny hřiště a překvapil gólmana Václavíka, kterému vypadl míč z rukou, ten se dostal před nekrytého Macháčka, který pohodlně vyrovnal. Domácí byli jak opařeni, ale hosté již moc nevymysleli a když již bylo zle, tak gólman Václavík domácí několikrát podržel a odčinil tak svou chybu. Když se již schylovalo k nerozhodnému výsledku, zahrozili v 83. minutě hosté, ale Košnaře vychytal Václavík a z následného protiútoku Parus doklepl do sítě míč, který vyrazil gólman hostí Mucha po tvrdé střele Lence. Bylo rozhodnuto a Zbytinští se štěstím tři body udrželi.



Ohlasy k zápasu


TJ Zbytiny
Vojtěch Tuka, trenér: Dnes to je šťastná výhra. V prvním poločase jsme byli lepší a náskok vypadal dostatečný. Jenže v druhém poločase jsme vypadli z role a po vyrovnání hostí jsem myslel, že to nedotáhneme. Nakonec se štěstí přiklonilo k nám a šťastně jsme vyhráli. Mářští hráli velmi dobře, zápasu by víc slušela remíza, ale jak říkám, štěstí stálo při nás.

SK Svatá Maří Magdaléna
Vlastimil Chvál: Dnes to byl zápas dvou poločasů. Nám utekl ten první. V druhém jsme se zlepšili a domácí dostali pod tlak. Po vyrovnání jsem věřil, že ještě přidáme rozhodující branku. Dopadlo to nakonec tak, že místo abychom gól z jasné pozice dali, tak domácí z protiútoku rozhodli. Nedáš dostaneš bohužel. Dnes by zápasu spíš slušela remíza, ale domácí měli holt štěstí. K bodům ji blahopřeji. Jinak se hrál slušný zápas, který se lidem zřejmě líbil.



Sestavy


TJ Zbytiny
J. Václavík [-] - Z. Lenc [-] , J. Véber [-] , O. Parus [-] , P. Lebeda [-] , A. Lohynský [-] (46. M. Vaclavík [-] ) - K. Hettner [-] , L. Václavík [-] (32. F. Šnajdr [-] ) , Š. Novák [-] , V. Šnajdr [-] - T. Čutka [-] -

SK Svatá Maří Magdaléna
R. Mucha [-] - R. Skalický [-] , M. Sýs [-] , D. Košnař [-] , F. Topka [-] , M. Skalický [-] (46. M. Macháček [-] ) , T. Hošek [-] , P. Sýs [-] , T. Rod [-] , D. Chvál [-] , D. Kavan [-]

ŽK: 75. K. Hettner .
Počet diváků: 25. Rozhodčí: Heinzl Václav - TUKA Luděk (N), CHVÁL Vlastimil (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.